Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Son

Son,  Norge

Quality Spa & Resort Son er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med venner eller familie.

Quality Spa & Resort Son 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Son

Quality Spa & Resort Son ligger i det idylliske tettstedet Son i Oslofjorden, bare 40 minutter fra Oslo. Hotellets unike atmosfære og interiør tar utgangspunkt i tettstedets spesielle maritime historie. 

Sunnhet og velvære

Vi setter sunnhet og velvære i fokus både i våre 148 hotellrom, i våre 14 konferanserom og spesielt i vår spa-avdeling, hvor du kan nyte både avslappende og forfriskende behandlinger. Vi har fokus på aktiviteter, innendørs og utendørs, trening og sunn mat. Vår restaurant er opptatt av at alle måltider skal være varierte, sunne og gode for kroppen.

Nærkontakt med naturen

Med fantastisk uterestaurant og egen marina med båtplasser er dette hotellet for deg som liker nærkontakt med havet og naturen. Her kan du padle kajakk på Oslofjorden, eller ta bena fatt langs kyststien som går forbi rett utenfor hotellet. Om du foretrekker å ta dagen med ro, en bok og noe godt å drikke, vil du finne roen på vår store veranda, med utsikt over fjord og land. 

Son Spa

Vi har en av landets største spaavdelinger, og ønsker deg velkommen inn til et variert opphold med mange muligheter. Her kan du enten besøke spaavdelingens 1. etasje med en rekke forskjellige basseng, badstuer og utendørs jacuzzi, eller prøve vårt eget spakoncept Son Magic Circle, hvor du beveger deg gjennom forskjellige elementer med eller uten spa-kit med gode produkter. Vi har også et fyldig behandlingstilbud for deg som ønsker en god massasje, body wrap eller behandling.

Konferanse

Vi tilrettelegger for alt av kurs og konferanser for opp til 150 deltagere. Alle våre møterom byr på en fantastisk utsikt mot havet, som både gir en naturlig og frisk belysning, og inspirasjon for kreativt arbeid. Vi hjelper deg med å arrangere kurs eller konferanse, slik at det blir et best mulig resultat under oppholdet. Vi bidrar også med planlegging av aktiviteter i forbindelse med konferansen, om det så er mat, båttur eller spa.

Selskap

Vår restaurant egner seg godt for deg som vil arrangere et selskap, uansett anledning eller antall gjester. Et besøk i restauranten kan med fordel kombineres med et besøk i vår spaavdeling, og avsluttes med et besøk i baren eller ute på verandaen. Fra begge steder kan du nyte den fargerike solnedgangen over Oslofjorden.

Kontakt

  • Hollandveien 1555 Son , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med tog

Sonsveien stasjon (4 km)

Med taxi

Follo Taxi, telefon 06485

Om Quality Spa & Resort Son

Antall hotellrom

149 rom - 592 senger

Antall konferanselokaler

14 møterom - maks 180 personer

Avstand flyplass

Moss Lufthavn Rygge, 3 mil
Oslo Airport Gardermoen: 97 km,
ca 1 time og 10 minutter med bil. 

Avstand kollektivtrafikk

Bussholdeplass: 500 meter

Om Quality Resort

Quality  Resort

2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK