Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Vinter og vår

Kontakt og informasjon

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål og forespørsler.

E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 00 

Norefjell er et eldorado for vinteraktiviteter på høyfjellet, bare 1,5 time fra Oslo. Her finner du aktiviteter for både store og små, med og uten ski på beina.

Ditt valg

Det beste med å besøke Norefjell på vinteren, er at du selv kan bestemme hva du har lyst til å gjøre. Noen vil stå på ski i bakken, andre vil gå på langrennski, mens noen foretrekker å gå på bena. Andre vil helst holde seg innendørs, eller utendørs i et varmt boblebad. Hos oss er det du som velger hvordan du vil bruke tiden din.

Norefjell Skisenter

Du kan spenne på deg skiene rett utenfor hotellet, og begi deg ut i Norefjell Skisenters løyper og bakker via vår barnebakke. Senteret har totalt 26 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, og 13 heiser. I terrengparken er det hopp og railer for alle nivåer. Om du ikke vil begi deg ut i elementene selv, kan du ta deg en tur innom for å se spektaktulære stunts. I vår skiutleie kan du leie både ski, truger og akebrett, samt kjøpe heiskort.

Langrenn- og fottur

På Norefjell finnes det et godt utbygget løypenett, hvor de forskjellige løypene er merket med ulike farger gjengitt på kart. Til sammen strekker løypene seg over 200 kilometer, og du kan bevege deg gjennom tre forskjellige kommuner med ski på beina. En av våre favoritter er løypa til Høgevarde, hvor du hele tiden går på høyfjellet med flott utsikt. På Høgevarde har DNT en hytte som er åpen i de fleste helger og helligdager. Spør oss gjerne om gode turtips!

Skøytebane og akebakke

På hotellet har vi en egen skøytebane og akebakke. Du kan leie både skøyter, ski, truger og akebrett hos oss. Barneskibakken og skøytebanen ligger i umiddelbar nærhet til hotelldøren, og foreldre kan fint følge med fra verandaen eller piazzaen om de ikke selv skal begi seg ut på glattisen.

Informasjon

1.920.149.256 25