Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Spa og velvære

Åpningstider

Sparesepsjon og behandlinger

Mandag - fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 16.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger, og vil også variere etter sesong. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Spabar

Kontakt hotellet 

Kontakt og bestilling

E-post: spareception.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 80 / 32 14 82 00 

Alene, med venner, familie, kjæreste eller mormor - i vårt Velvære SPA er vi sikre på at alle finner sitt favorittsted.

Del opplevelsene

Del dine opplevelser med din familie, venner eller kollegaer, vi tilbyr flere pakker som to til fem personer kan ha gleden av samtidig. En unik måte å skape gode minner på. Er dine barn nysgjerrige på hva Spa og velvære innebærer, da kan vi hjelpe deg med å introdusere dine barn i denne fantastiske verden. Vi har laget noen få barnevennlige behandlinger som gir barna et positivt minne de husker lenge.

Spakonferanse

Ønsker du som leder og gi dine ansatte noe spesielt som gjør at de husker akkurat denne konferansen, kan vi skreddersy spaaktiviteter i form av behandlinger og avspenning for større grupper. Her tilpasser vi oss deres behov og tidsskjema.

Gavekort på Spa

Har du lyst til å gi bort et gavekort på spabehandling til noen som fortjener det? Hos oss kan du selv velge layout og beløp, og kortet kan benyttes overalt på vårt resort. Besøk Spagave for å bestille, eller ta kontakt med hotellet om du har noen spørsmål.

SPA-meny

1.920.149.256 28