Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Norefjell

Sommer og høst

Kontakt og informasjon

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål og forespørsler.

E-post: booking.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 00 

Snør på deg turskoene og utforsk turterrenget på Norefjell, eller ta på badedrakten/badebuksen og hopp i vannet.

Fjellvandring

Quality Spa & Resort Norefjell er omgitt av et flott turterreng, med løyper som passer både for mosjonister og erfarne turgåere. Du finner merkede løyper i nærområdet, og får også turkart av oss i resepsjonen. Om du gå langt eller kort er helt opp til deg - vi tipser deg om gode løyper.

Bad og lek

Vi har vårt eget tjern rett nedenfor hotellets landsby. Her kan dere bade, leke, spille sandvolleyball eller leie kano for en tur på vannet. 

Innendørsaktiviteter

Inne i lobbyen finner du vår egen 16 meter høye klatrevegg, hvor du kan få bryne deg på en skikkelig utfordring. For barna har vi et eget aktivitetsrom med buldrevegg, leker og filmlerret, og i fellesferiene har vi en egen barnesone i kurs- og konferanseavdelingen, og disker opp med en rekke aktiviteter: Film, bordtennis, innebandy, stort lekerom og et eget spillrom med Nintendo Wii.

Nærområdet

En kort kjøretur ned fra Norefjell finner du flere historiske og kulturelle steder vel verdt et besøk. Villa Fridheim fra 1892 er et av landets best bevarte hus i sveitserstil. Villaen ligger som et slott i Krøderfjorden med sitt 30 meter høye tårn. I 1980 ble villaen reddet fra sanering, ble restaurert, og er i dag et eventyrmusem.

Krøderbanen

I sommersesongen kan du kjøre Krøderbanen, veterantoget med damplokomotiv og gamle teakvogner som trafikkerer den 26 kilometerlange museumsjernbanen mellom Vikersund og Krøderen. Det arrangeres spesielle temadager og spesialarrangementer i hele sommersesongen. Andre steder verdt å sjekke ut er Blaafarveverket og Bjørneparken.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK