Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Mat og drikke

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag: 08.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: 12.00 - 14.00
Søndag: 13.00 - 15.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.00 

Pizzeria

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Lobbybar

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Spa Bar

Kontakt hotellet

Bar52

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 00

Vi vet at for å ha nok energi til lange dager i fjellet og skibakken trenger man nok energi, og masse god mat.

Frokost

Vår frokost serveres i Restaurant Bøeseter, hvor du kan nyte dagens første måltid med utsikt over vann og fjell. Her serverer vi en god og næringsrik frokost bestående av forskjellige varmretter, brødmat med et godt utvalg av pålegg, egg, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk. Du finner gode oster, marmelader, frokostblandinger og et godt utvalg av sunne nøtter og kjerner. Vi har et bredt utvalg av økologiske råvarer, som alle er godt merket for at du skal kunne ta bevisste valg. Ta gjerne med deg kaffekoppen og avisen ut på verandaen etterpå - det kaller vi en god start på dagen.

Middag

I restauranten kan du velge å spise en god tre retters middag med gode, ferske råvarer perfekt satt sammen av våre kokker. Enkelte dager serverer vi også buffet, ta kontakt ved hotellet for mer informasjon. Om du ikke ønsker middag i restauranten, vil vi anbefale vår pizzeria, som befinner seg på bakkenivå ved siden av Bar52. Her finner du en ekte italiensk pizza på det norske høyfjellet, eller en klassisk hamburger for deg som kjenner at det er helt rett etter en lang dag ute i frisk luft. I pizzeriaen kan du også velge take-away.

After Ski

Så lenge skiheisene går, er det After Ski i vår Bar52. Her lover vi topp stemning etter en dag med fart og spenning i bakkene, i baren som strekker seg over to etasjer og den herlige piazzaen på utsiden, hvor du kan sitte i solveggen og nyte siste rest av dagen før det er på tide å ta av skiene.

Nansens kjøkken

Vårt lokale Nansens kjøkken inneholder alt du trenger for møtelokale, matkurs, private selskaper eller kafè - og kan gjerne kombinere møte med matkurs! Her finner du prosjektor, lerret, internett, fullt utstyrt kjøkken med kaffemaskin og utsikt over Piazzan. Her kan dere mat selv med erfaren veiledning fra en av våre kokker. Dere får med dere oppskriften hjem, samt din egen kokkelue og forkle. Matkurs kan med fordel kombineres med vinsmaking fra vår sommelier.

1.920.149.256 25