Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Norefjell

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og et bredt aktivitetstilbud. Kort vei fra Oslo!

Quality Spa & Resort Norefjell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Norefjell

Vinter og vår

Norefjell er et eldorado for vinteraktiviteter på høyfjellet, bare 1,5 time fra Oslo. Her finner du aktiviteter for både store og små, med og uten ski på beina.

Sommer og høst

Snør på deg turskoene og utforsk turterrenget på Norefjell, eller ta på badedrakten og hopp i vannet. Frister det mer med et glass i solveggen? Alt er lov.

Spa og velvære

Alene, med venner, familie, kjæreste eller mormor - i vårt Velvære SPA er vi sikre på at alle finner sitt favorittsted.

Mat og drikke

Vi vet at for å ha nok energi til lange dager i fjellet og skibakken trenger man nok energi, og masse god mat. Velkommen til gode matopplevelser i naturskjønne omgivelser.

2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK