Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Norefjell

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl. 16.00
Utsjekk kl 11.00

Åpningstider

Frokost

Mandag-fredag: 07.00-10.00
Lørdag: 08.00-10.30
Søndag: 08.00-11.00

Lunsj

Mandag-fredag: 12.00-14.00
Lørdag og søndag: 13.00-15.00

Middag

Mandag-lørdag: 18.00-22.00

Pizzeria

Onsdag-søndag: Kontakt hotellet

Lobbybar

Alle dager fra kl 10.00 

Spabar

Fredag 16.00-20.00
Lørdag 14.00-20.00

Bar52 nattklubb (vintersesong)

Fredag-lørdag 22.00-02.30 
Aldersgrense 20 år

Velvære Spa - 18 års aldersgrense

Mandag–søndag kl. 09.00–22.00
Siste inngang kl. 21.00

Grunnet stor pågang i helger og ferieperioder har gjester med spabehandlinger garantert fri inngang. Øvrige gjester kan kjøpe inngang ved ledig kapasitet.

Pris inkl. badekåpe, tøfler og håndkle:

Kr 250,- per person mandag-torsdag. Kr 350,- per person fredag-søndag, samt alle dager i ferieperioder.

Sparesepsjon og -behandling
6. etasje

Mandag–fredag 12.00–20.00
Lørdag 09.00–20.00
Søndag 09.00–16.00

Bøeseter Bad & Trening

Mandag-søndag: 07.00-21.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Velkommen til Quality Spa & Resort Norefjell! Vi vil gjøre vårt beste for at du får et godt opphold hos oss. Her finner du svar på noen spørsmål du kanskje har, og hvis ikke er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss.

Wifi

Uansett hvor du befinner deg på hotellet, har du tilgang på trådløst internett. Du kan enten logge deg på ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer, eller ved hjelp av en kode. Koden får du både i resepsjonen, og på TV'en på rommet ditt.

Parkering

Vi har 405 parkeringsplasser i vårt parkeringshus under hotellet. Her parkerer gjestene gratis. Det er naturligvis anledning til å kjøre opp til hovedinngangen for å av- og påstigning. 

Frokost

Vi serverer en god og sunn frokost hver morgen i Restaurant Bøeseter. Her finner du et godt utvalg av brød, pålegg, varmmat, yoghurt, frukt og grønt, juice og kaffe.

Bagasjerom

Vårt bagasjerom ligger i 4. etasje, rett ved resepsjonen. Ta kontakt med en av våre resepsjonister for tilgang.

Sen utsjekk

Om dere har lyst til å behole rommet litt lenger, kan dette avtales med resepsjonen mot et ekstra beløp. NOK 200 til kl 14.00, og NOK 500 til kl. 17.00. Du kan benytte våre fasiliteter også etter utsjekk.

Skistall og smørebod

I vintersesongen kan du plassere skiutstyret ditt i vår skistall, og benytte deg av vår smørebod. Den ligger i 1. etasje, og du får låne nøkkel i resepsjonen.

Lyst på noe ekstra?

Å bo på hotell skal være noe litt annet enn å bo hjemme. Her skal du nyte følelsen av luksus, og kunne unne deg noe ekstra. Blomster på rommet? Overraske noen med en flaske bobler og frukt og sjokolade? Mulighetene er mange, og vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med hotellet i forkant av oppholdet.

Ønsker du oppgradering?

Ønsker du litt mer plass eller ekstra komfort? For NOK 300 per person kan du oppgradere til en annen romkategori, og nyte følelsen av luksus.

Leiligheter i landsbyen

I vår landsby rett nedenfor hotellet kan du leie leilighet. Vi har leiligheter på 35 kvm (fire sengeplasser) og 70 kvm (tre soverom, ett med dobbeltseng og to med familiekøye). Her kan du bo som om du er på hytte, da leilighetene er fullt innredet med kjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon og booking.

Badetøy

Har du glemt badetøy? Resepsjonen selger badedrakt og badeshorts til barn (5-13 år), og sparesepsjonen selger badetøy til voksne. Badebleie selges også i resepsjonen.

Butikk

Nærmeste matbutikk finner du i Noresund, et kvarters kjøring fra hotellet. Under vintersesongen finnes det også en liten matbutikk med det aller viktigste tre kilometer fra hotellet, i Mountain Lodge.

Gjenglemt tøy

Gjenglemte klær blir oppbevart i tre måneder (vi oppbevarer ikke undertøy). Har du glemt noe? Ta kontakt med hotellet.

Strykebrett og strykejern

På samtlige av våre rom finner du både strykebrett og strykejern.

TripAdvisor

Vi, og mange andre reisende, vil gjerne vite hva du tenker om Quality Spa & Resort Norefjell. Du er velkommen til å dele dine tanker og kommentarer på Tripadvisor.

Gi en vurdering av Quality Spa & Resort Norefjell

Sosiale medier

Følg oss på facebook, twitter og instagram

  

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK