Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Med bil

Klikk her for kart og veibeskrivelse

Med buss

Nettbuss til Noresund (10 min med bil fra hotellet) eller Norefjell (kun helger i vintersesong)

Med taxi fra Noresund

Krødsherad Taxi tlf 93455252
Taxi Noresund tlf 90101851
(fastpris NOK 400) 

Om Quality Spa & Resort Norefjell

Antall hotellrom 

244 stk (121 dobbeltrom og 123 suiter) 

Antall leiligheter i landsbyen

161 stk

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen (2 timer)

Avstand Oslo

1, 5 time med bil

Om Quality Resort

Quality Resort

Quality Spa & Resort Norefjell er et spennende ski- og spahotell i vakker fjellnatur ca. 1,5 time fra Oslo og Gardermoen. Hotellet tilbyr rekreasjon og en fornøyelig spa i en setting du sannsynligvis aldri har opplevd før. Opplev naturens mange sider i komfortable omgivelser med sunnhet og velvære i fokus.

Konferanse

Vår konferanseavdeling består av 14 møterom, hvor den største salen tar opp til 400 personer. Hos oss får du ikke bare et møte, men en opplevelse. Vi tilbyr alt som skal til for en godt gjennomført konferanse - alt fra riktige møterom til mat og sosiale aktiviteter. Med vår beliggenhet på Norefjell og egne aktivitetstilbud er det bare fantasien som setter grenser for hva dere kan gjøre sammen. 

Spa og velvære

Vår spa-avdeling gjør godt for både kropp og sjel, hvor du skal få nyte uten å yte. Vi har en rekke behandlinger inspirert av ren nordisk natur, eller du kan besøke etasjen med en rekke spa-elementer som eventdusjer, fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. Her finner du også vår utendørs-spa, med varme boblebad hvor du kan nyte noe godt i glasset med utsikt over fjellene.

Aktiviteter for alle

Norefjell byr på en rekke aktiviteter i alle årstider. Resortet kan tilby ski inn – ski ut til Norefjell skisenter. Spenn på deg skiene utenfor hotelldøra, og du er i gang. På slutten av dagen kan du parkere skiene og komme inn i varmen til en god middag eller kopp kakao. Vi har en 16 meter høy innendørs klatrevegg som du møter idet du kommer inn hovedinngangen (tør du å klatre til toppen?), skøytebane på vintertid, spa-avdeling, svømmebasseng og treningrom, og et eget aktivitetsrom for barn. I skoleferier gjør vi også om konferanseetasjen vår til barnesone.

Restaurant Bøeseter

I vår Restaurant Bøeseter finner du hotellets beste utsikt. Vårt kjøkken fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som gir deg både en kulinarisk opplevelse og energi for neste dag. Avslutt dagen på toppen av hotellet omgitt av store vinduer og naturlig lys som skaper ramme rundt måltidene. En ski- eller fjelltur er ikke fullkommen uten næringsrik mat.

Bar

Lobbybaren er det perfekte møtestedet før middagen eller når du ønsker å nyte ettermiddagssolen på terrassen utenfor med en kaffe eller en iskald øl. Spaavdelingen har en egen spameny, hvor den bærende ideen er sunn og lettvinn mat. Under vintersesongen er det afterski i helgene på vår Bar52.

Natur og dyreliv

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjell sin natur og dyreliv, motiv som går igjen og tas opp i alle deler av hotellet. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og om du kikker nøye etter vil du også oppdage at det klassiske norske mønsteret fra Mariusgenseren er å finne på både små og store flater. Hotellet ble kåret til "Norways leading spa & resort" 2010 og 2011 av World Travel Awards, og vant prisen "Merket for god design" i 2010. 

1.920.149.256 21