Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Velvære Spa

Åpningstider

Sparesepsjon og behandlinger

Mandag - fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 16.00

Spabar

Fredag: 16.00 - 20.00
Lørdag: 14.00 - 20.00 

Priser

Inngang til Velvære SPA: NOK 250
Behandlinger: Se Spa-brosjyre 

Kontakt og bestilling

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post: spareception.norefjell@choice.no 
Telefon: 32 14 82 00 / 32 14 82 80 

Velkommen til vårt fantastiske FjellSPA. Her skal du nyte uten å yte.

Våre behandlinger

Vi har et bredt utvalg av behandlinger nettopp for å oppfylle dine behov. Opplev behandlinger av ren nordisk natur med norske eteriske oljer, du kan synke ned i et varmt bad med fjellkvann, svøpes inn med einer, gran eller furu. Vi masserer deg med stener og svøper deg inn med nordisk myrtorv. Opplev hvordan kroppen din tilføres ny energi og gjør deg klar for en ny dag. Ta en kikk på vår spameny og la deg friste!

Innendørs avdeling

Etter å ha vært innom garderoben vår, kommer du inn i spaavdelingen. Her finner du varm og kald kulp, en rekke eventdusjer (trykk på alle knappene og se hva som skjer!), og fotbad hvor du selv bestemmer temperaturen. Her er to badstuer, en finsk sauna og en for de som synes den finske er akkurat litt for varm. I vårt boblebad er det plass til mange, og i det varme bassenget finner du en liggesofa av stein, hvor dere kan nyte bassenget på rekke og rad sammen. Her er også vår spa-bar, vann å drikke, og flere sittegrupper.

Utendørs avdeling

Du kan bevege deg mellom inne og ute akkurat som du selv ønsker - selv på vinterstid. Her er flere varme boblebad og et større basseng med sitteplasser. Det finnes neppe noe bedre enn å sitte her sammen med andre og nyte utsikten over Gaustatoppen. Det er også en stor grill ute på plassen.

Spa-etikette og sikkerhet

Flere steder i vår spaavdeling henger det etiketteplakater, som vi gjerne ser at du følger for at alle som besøker vårt spa skal trives godt. Det kan bli glatt på flisgulvet, så gå forsiktig! Områdene er også kameraovervåket for din sikkerhet.

1.920.149.256 27