Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Konferanse

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten på våre møterom.

Norefjellsalen

400 personer

Djupsjøen

80 personer

Solsetra

60 personer

Noresetra

60 personer

Høgevarde

70 personer

Eva Nansens suite

30 personer

Nansens kjøkken

22 personer

Gamlesetra

12 personer

Leirsetra

8 personer

Tempelseter

8 personer

Kontakt og bestilling

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling av konferanse på e-post: conference.norefjell@choice.no eller telefon +47 32 14 82 00.

Senior Sales Manager

Nina Brixler

Telefon: +47 401 61 350
E-post nina.brixler@choice.no

Norefjellkonferanser gir noe mer enn faglig påfyll. Hva man ønsker av opplevelsene er veldig individuelt og en godt gjennomført konferanse krever alle elementene – og gjerne litt ekstra. Det forsterker det faglige budskapet og skaper en helhetsopplevelse, der hver minste detalj skreddersys etter behov.

Høyfjellskonferanse

Quality Spa & Resort Norefjell tilbyr alt som skal til for en godt gjennomført konferanse. Vi tilbyr konferansefasiliteter kombinert med naturopplevelser og aktiviteter som bidrar til økt konsentrasjon, motivasjon og sosialt samhold. Opplev hvordan høyfjellet inspirerer deltakerne og effekten av møtet øker.

Fleksibel konferanseavdeling

Hotellets konferanseavdeling byr på 14 fleksible møterom, alle med dagslys og i umiddelbar nærhet til hverandre. Alle konferanserom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger og hotellets erfarne kursvert er tilgjengelig hele dagen. Vår populære Quality Break inkluderer kaffe, te, frukt, soft is og popcorn hele dagen.

Spakonferanse

Vi er spahotell, og vi er et konferansehotell. Hva blir vel da bedre enn en konferanse på spa? I vårt lokale Eva Nansens suite i Velvære SPA tilrettelegger vi en spakonferanse for dere. Dere får kursdrakter, badekåpe, tøfler og håndkle med dere inn, og sitter i etasjen over bassengene, med utsikt både over lokalet og over fjellet. Vi arrangerer et velkomstrituale med behandling fra egen spaterapeut, og stiller selvfølgelig med frukt, nøtter, kaffe og te.  

1.913.149.030 25