Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Norefjell

Konferanse

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten på våre møterom.

Bøeseter kongresshall (fra 31.des 2014)

750 personer i kino
506 personer i klasserom
540 personer på runde bord

Norefjellsalen

400 personer

Djupsjøen

80 personer

Solsetra

60 personer

Noresetra

60 personer

Høgevarde

70 personer

Nansens kjøkken

22 personer

Gamlesetra

12 personer

Leirsetra

8 personer

Tempelseter

8 personer

Kontakt og bestilling

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling av konferanse på e-post: conference.norefjell@choice.no eller telefon +47 32 14 82 00.

Senior Sales Manager

Nina Brixler

Telefon: +47 401 61 350
E-post nina.brixler@choice.no

Norefjellkonferanser gir noe mer enn faglig påfyll. Hva man ønsker av opplevelsene er veldig individuelt og en godt gjennomført konferanse krever alle elementene – og gjerne litt ekstra. Det forsterker det faglige budskapet og skaper en helhetsopplevelse, der hver minste detalj skreddersys etter behov.

Konferanse

Quality Spa & Resort Norefjell tilbyr alt som skal til for en godt gjennomført konferanse. Vi tilbyr konferansefasiliteter kombinert med naturopplevelser og aktiviteter som bidrar til økt konsentrasjon, motivasjon og sosialt samhold. Opplev hvordan fjellet inspirerer deltakerne og effekten av møtet øker.

Fleksibel konferanseavdeling

Hotellets konferanseavdeling byr på 14 fleksible møterom, alle med dagslys og i umiddelbar nærhet til hverandre. Alle konferanserom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger og hotellets erfarne kursvert er tilgjengelig hele dagen.

NYHET! Bøeseter Kongresshall. Fra 31. des 2014

Fra nyttår av kan vi også tilby Bøeseter Kongresshall. Et større lokale på 900 kvm, der hovedsalen er på 675 kvm og en messanin på 225 kvm. Kongresshallen har et fullverdig bankettkjøkken, og er perfekt for litt større konferanser eller events.

 

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK