Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Norefjell

Bøeseter Bad & Trening

Åpningstider

Mandag - søndag: 07.00 - 21.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Fri inngang for hotellets gjester

For andre:
Voksen: NOK 150
Barn: NOK 75
Håndkle: NOK 25 

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 00

Velkommen til Bøeseter Bad & Trening, store som små!

Treningsrom

Bøeseter Bad & Trening ligger i hotellets førsteetasje, og består av et bassengområde og et treningslokale. I treningslokalet finner du en rekke apparater for styrketrening, tredemøller for kondisjonstrening, og kinesis-apparater. Her arrangeres det også gruppetimer (ta kontakt med hotellet for detaljer). Vår klatrevegg ligger også i tilknytning til treningsrommet. Den er på hele 16 meter, og har forskjellige vanskelighetsgrader. 

Bassengområde

I bassengområdet finner du svømmebasseng med 25 meterslengde. Her er også boblebad, vanlig badstue og IR-badstu, og en samling tropiske dusjer. Bassengområdet er åpent fra morgen til sent, og kan brukes fritt av hotellets gjester. Vi gjør oppmerksom på at barn må være sammen med voksne ved bruk av bassenget.

Barneaktiviteter

Ved siden av Bøeseter Bad & Trening er vårt barneaktivitetsrom. Her finnes det også en klatrevegg med tjukkas under, for de små tøffingene som ikke er redd for en utfordring. Her finnes også en rekke forskjellige leker og spill, samt en filmvegg. Under sommerferien og andre skoleferier gjør vi om vår kurs- og konferanseavdeling til et barneområde, med milevis av utfordringer og aktiviteter.

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK