Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Norefjell

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og et bredt aktivitetstilbud. Kort vei fra Oslo!

Quality Spa & Resort Norefjell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Norefjell

På hotellet finner du tre barer, alle med forskjellige hensikter og plasseringer. Til felles har de god stemning, hyggelige og dyktige mennesker bak disken, og alltid noe godt å by på.

Lobbybaren

Som navnet tilsier, lobbybaren ligger i lobbyen. Her kan du sitte i en dyp skinnsofa ved peisen eller en lenestol ved de store vinduene, tilbaketrukket fra inngangpartiet, men allikevel i nærheten. Du kan se klatreveggen på andre siden av rommet, den store lysekrona, og inngangen til både spa-avdelingen og restaurant Bøeseter. Lobbybaren er på en måte hotellets hjerte som binder alle hotellets deler sammen. Her serveres både varm og kald drikke.

Bar52

Nattklubb i vintersesongen, med aldersgrense 20 år. Bar52 har inngang rett fra skøytebanen og uteområdene våre, brer seg over to etasjer, og inviterer deg inn i en hyggelig atmosfære etter en lang dag med frisk luft og aktiviteter. Lokalene kan også leies utenom åpningstidene til private arrangement, eller benyttes i forbindelse med kurs og konferanse.

Spabar

Inne i vår spaavdeling finner du vår spabar. Denne er åpen i helgene, og serverer dere både inne og ute i Velvære Spa-avdelingen. Det kan neppe finnes noe bedre enn å sitte i et varmt boblebad, utendørs en kjølig kveld med utsikt over Gaustatoppen, med noe godt i glasset og gode venner ved din side?

Åpningstider

Vennligst kontakt hotellet
på telefon +47 32 14 82 00 for aktuelle åpningstider.

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 00

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK