Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Bar

Åpningstider

Lobbybar

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Spa Bar

Fredag: 16.00 - 20.00
Lørdag: 14.00 - 20.00 

Bar52

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post: qr.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 00

After-ski, en kaffe etter maten eller bobler i bassenget? Vi har det! På Norefjell finner du tre barer, alle med forskjellige hensikter og plasseringer. Til felles har de god stemning, hyggelige og dyktige mennesker bak disken, og alltid noe godt å by på.

Lobbybaren

Som navnet tilsier, lobbybaren ligger i lobbyen. Her kan du sitte i en dyp skinnsofa ved peisen eller en lenestol ved de store vinduene, tilbaketrukket fra inngangpartiet, men allikevel i nærheten. Du kan se klatreveggen på andre siden av rommet, den store lysekrona, og inngangen til både spa-avdelingen og restaurant Bøeseter. Lobbybaren er på en måte hotellets hjerte som binder alle hotellets deler sammen. Her serveres både varmt og kald drikke, og også småretter til deg som ønsker det. Ved arrangement er det også en pianist i lobbybaren.

Bar52

Bar52 trekker historien inn i samtiden - Her minnes vi vinter-OL i 1952, men festen er allikevel dagsaktuell. Bar52 har inngang rett fra skøytebanen og uteområdene våre, brer seg over to etasjer, og inviterer deg inn i en hyggelig atmosfære etter en lang dag med frisk luft og aktiviteter. Lokalene kan også leies utenom åpningstidene til private arrangement, eller benyttes i forbindelse med kurs og konferanse.

Spa-baren

Inne i vår spaavdeling finner du vår spa-bar. Denne er åpen i helgene, og serverer dere både inne og ute i Velvære SPA-avdelingen. Det kan neppe finnes noe bedre enn å sitte i et varmt boblebad, utendørs en kjølig kveld med utsikt over Gaustatoppen, med noe godt i glasset og gode venner ved din side?

1.920.149.256 28