Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Spa & Resort Norefjell

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 08.00 - 10.00
Lørdag: 08.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: 12.00 - 14.00
Søndag: 13.00 - 15.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.00 

Pizzeria

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Lobbybar

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Spa Bar

Fredag: 16.00 - 20.00
Lørdag: 14.00 - 20.00 

Bar52

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Velvære SPA

Mandag - søndag: 09.00 - 22.00

Bøeseter bad og trening

Mandag - søndag: 07.00 - 21.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Quality Spa & Resort Norefjell rommer så mangt, og vi ønsker deg velkommen til oss.

Restaurant Bøeseter og lobbybaren

Restaurant Bøeseter er hotellets storstue, hvor lunsj, frokost og middag serveres hver dag. Her sitter du høyt oppe med utsikt over fjellene gjennom den enorme glassvinduene. Vår lobbybar serverer småretter og drikke hver dag, og begge stedene har veranda tilknyttet seg. Ta med deg glasset eller koppen ut, nyt den friske fjelluften og utsikten

Pizzeria

Vår pizzeria befinner seg nede ved afterski i Bar52, og har inngang fra gårdsplassen. Her serverer vi klassisk italiensk pizza og andre gode småretter. Hit er det lov å gå med skisko på bena! Om du ønsker å ta maten din med deg til rommet eller leiligheten, kan du be om takeaway. 

Bar52

Vår Bar52 drar i likhet med Bøeseter Bad & Trening historiske linjer tilbake til vinter-OL i 1952. Vår afterski-bar brer seg over to etasjer og med direkte utgang til vår piazza hvor du kan sitte utendørs med pledd og frisk luft.

Velvære SPA

Vår store spa-avdeling er både inne- og utendørs, og er perfekt for deg som ønsker å nyte spabehandling og komplett avslapping. Her finnes en rekke badstuer, eventdusjer, bad, fotbad, utendørs basseng og et godt utvalg spabehandlinger i etasjen under. I Velvære Spa finner du også en spabar - kan vi for eksempel friste med et glass bobler i vårt utendørs boblebasseng?

Bøeseter Bad & Trening

Vårt treningsrom er lyst og luftig, og inneholder alt du måtte trenge for en skikkelig treningsøkt. Her finner du også vårt svømmebasseng, for deg som ikke bare ønsker å ta dagen med ro.

Konferanse

Vår kurs- og konferanseavdeling er en egen etasje med en rekke møterom, saler og samlingsområder. Vi synes at konferanse + spa = sant, og hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen med konferanse fylt av både faglig påfyll, spabehandlinger og andre aktiviteter.

Klatrevegg

Vi har en av landets høyeste innendørs klatrevegg på hele 16 meter, som strekker seg gjennom flere av hotellets etasjer. Den er sentralt plassert ved siden av lobbyen, noe som gjør den både tilgjengelig for de som klatrer og for de som foretrekker å beholde føttene på bakkenivå, men som gjerne følger med på hva som skjer.

1.913.149.030 22