Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu,  Norge

Quality Spa & Resort Holmsbu ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Quality Spa & Resort Holmsbu 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Holmsbu

Tid for familien på Quality Spa & Resort Holmsbu.

Barnas Hotell

I alle skolens ferier er hele familien, uansett alder, velkommen til Quality Spa & Resort Holmsbu. Vi er Barnas Hotell i disse periodene, og byr på daglige barneaktiviteter og besøk av vår maskot, husmusa Piccolo. Holmsbu Spa tilbyr morsomme, ujålete og sunne spabehandlinger til barn. Vi har barneinnsjekk med velkomstpakke, lekerom til fritt bruk, basseng ute, barnekino og skattejakt. 

Bo i sjøbod eller villa

Våre fasiliteter er perfekt tilrettelagt for familier. I våre sjøboder og villaer er det plass til mange fordelt på flere soverom, og dere har deres egen stue og kjøkken. Det er litt som å være på en hyttetur - bare at du i tillegg kan spasere opp til hotellet og besøke restauranten, baren, spaet og treningsområdet samtidig. 

Gjør stas på hverandre

Noen ganger fortjener en ektemann, kone, kjæreste, onkel, kompis, frue eller ei venninne noe helt spesielt. Ta med deg den heldige til Holmsbu, og nyt avslappende dager med god mat og herlige spaopplevelser i skjærgårdsomgivelser.

Booking og kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking på e-post booking.holmsbu@choice.no eller telefon 32 79 70 00.

2.260.167.953 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK