Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu,  Norge

Quality Spa & Resort Holmsbu ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Quality Spa & Resort Holmsbu 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Holmsbu

Spa og velvære

Våre dyktige terapeuter vil ta godt vare på deg for å gi deg den beste totale spaopplevelse i avslappende omgivelser.

Aktiviteter

Vi på Quality Spa & Resort Holmsbu er opptatt av at besøket ditt skal stimulere alle sansene. Kombiner oppholdet ditt med en eller flere aktiviteter, og få mest mulig ut av opplevelsen din.

Familie

Tid for familien på Quality Spa & Resort Holmsbu. Vi er Barnas Hotell i alle skolens ferier, med tilrettelagte fasiliteter og flust av aktiviteter.

Mat og drikke

Velkommen til gode matopplevelser på Quality Spa & Resort Holmsbu. Vi serverer frokost, lunsj og middag, og arrangerer selskap og events sammen med deg.

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK