Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu,  Norge

Quality Spa & Resort Holmsbu ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Quality Spa & Resort Holmsbu 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Holmsbu

70% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 111 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Excellent

23. august 2015, Hagan, Nittedal, Norge, 460lailal

Hotellet ligger flott til, bedre merking for hvor vi kan kjøre ned til inngangen for å ta bagasjen ut av bilen. Flott suite, god mat, flott uteplass, gode trim muligheter. Fin sandstrand for å ligge p…

Hotellet ligger flott til, bedre merking for hvor vi kan kjøre ned til inngangen for å ta bagasjen ut av bilen. Flott suite, god mat, flott uteplass, gode trim muligheter. Fin sandstrand for å ligge på eller få seg et bad i fjorden. Man kunne også så ut ved båtene, ned trappa og ut i vannet. Bruksanvisning for bruk av kaffetrakter på rommet manglet. Vi er ikke kjent med slike kapselmaskiner.
Les hele anmeldelsen
5

Vellykket seminar

12. august 2015, , persatre

2 dagers seminar. Fin ramme rundt seminaret. Hyggelig hotell. Vennlig betjening. Fantastisk å vinne opp til utsikten over fjorden. Et nydelig sted som anbefales. Store fine rom. Perfekt beliggenhet fo…

2 dagers seminar. Fin ramme rundt seminaret. Hyggelig hotell. Vennlig betjening. Fantastisk å vinne opp til utsikten over fjorden. Et nydelig sted som anbefales. Store fine rom. Perfekt beliggenhet for å nye et glass ved vannkanten om kvelden. Fikk et eget hus til seminar. Så det ble veldig uforstyrret. God mat og flinke til å følge opp allergi.
Les hele anmeldelsen
5

Ferie for kropp og sjel

10. august 2015, Oslo, Norge, Kristin B

Holmsbu spa er en vakker perle med nydelig beliggenhet helt ned i vannkanten. Reisemålet egner seg for familier og for par, men det er ikke så mye å finne på for barn som ikke har selskap av andre bar…

Holmsbu spa er en vakker perle med nydelig beliggenhet helt ned i vannkanten. Reisemålet egner seg for familier og for par, men det er ikke så mye å finne på for barn som ikke har selskap av andre barn, så for meg fungerte det bedre å være to voksne. Sommeren 2014 var det mye engelskspråklig personale, mens det i år var gode norskkunnskaper på alle jeg møtte på. Det var en stor forbedring. Maten i restauranten var også bedre i 2015, så her har det skjedd en gledelig utvikling! Frokosten var også god, men den ene dagen var det bare loff der, så litt mer spennende brød eller rundstykker kunne gjort seg. Jeg opplevde smilende og imøtekommende personale hele veien og ble fristet til å komme igjen ved en senere anledning!
Les hele anmeldelsen
4

Idyll

16. juli 2015, , Marte S

Et herlig opphold i forbindelse med en jobbreise. Sjøbodene var fantastiske, tre etager og rikelig boltreplass. Området er ligner et eneste sørlandseventyr. Flott spisesal, men maten og buffeten skuf…

Et herlig opphold i forbindelse med en jobbreise. Sjøbodene var fantastiske, tre etager og rikelig boltreplass. Området er ligner et eneste sørlandseventyr. Flott spisesal, men maten og buffeten skuffet. Helt ok mat, men ikke mer enn det og den tre retters menyen vi fikk var små porsjoner og lite spennende meny. Det til tross, her kommer jeg gjerne igjen med familien min en annen gang.

Svar fra eier

7. august 2015

Kjære MarteS. Tusen takk for at du tok deg tid til å ranke oss på TripAdvisor. Det er hyggelig å lese at du ønsker å komme tilbake til oss. Vi har nettopp ansatt en ny kjøkkensjef som i disse tider utbedrer både meny og matkonseptet vårt, så jeg håper maten vil overraske deg neste gang du kommer. Velkommen skal du være :) Med vennlig hilsen Stine Engen, hotellsjef

Les hele anmeldelsen
3

Ok opphold

29. juni 2015, Oslo, Norway, j0akimse

Velger du villaen så vær klar over at kjøkkenet er svært mangelfullt. Man kan ikke å forvente å lage mat uten å gå på noen logistikkproblemer grunnet manglende utstyr. Var heller ikke håndkleder eller…

Velger du villaen så vær klar over at kjøkkenet er svært mangelfullt. Man kan ikke å forvente å lage mat uten å gå på noen logistikkproblemer grunnet manglende utstyr. Var heller ikke håndkleder eller tørkepapir tilgjengelig. Toalettpapir måtte brukes til alt. Villaene ligger også svært tett. Du får ikke opplevelse av å være ved sjøen.

Svar fra eier

11. juli 2015

Hei j0akimse. Takk for din tilbakemelding. Beklager at du følte det var mangler på villaen og at beliggenheten ikke var den beste akkurat der dere var. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, kjeler, bestikk, glass og basic kjøkkenutstyr. Kluter etc. er å få på hotellet slik at man slipper å benytte toalettpapir. I utgangspunktet, om man skal lage mat selv, bør kanskje noe kjøkkenutstyr medbringes og suppleres. Tørkerull er god hjelp. Tips til andre som leser dette, er at det kan være greit å melde fra om dere skal kokkelere, slik at det kan planlegges litt hva som kan forventes av utstyr og hva som bør medbringes. Forstår følelsen av vanskelig logistikk på kjøkkenet når man oppdager at man mangler det rette utstyret. Med vennlig hilsen Marianne J. Hermansen, Salgs- og Markedssjef.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK