Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu,  Norge

Quality Spa & Resort Holmsbu ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Quality Spa & Resort Holmsbu 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Holmsbu

Velkommen til Quality Spa & Resort Holmsbu.

Spa-opplevelse

Spa har utviklet seg til å være noe mer enn bare varme kilder og badstue. Hos oss snakker vi om spa-opplevelser, som kan være alt fra en klassisk massasje til et lengre opphold på et tilrettelagt spahotell, med skreddersydde aktiviteter, mange valgmuligheter og gode behandlinger.

Vårt spa

Vår spa-avdeling omfatter et relaxområde, treningslokaler, og behandlingstilbud. Her finner du både innendørs og utendørs basseng, dampbad, massasjedusjer, kaldkulp, badstuer med havutsikt, 12 behandlingsrom og et treningslokale på 265 kvadratmeter med Techno Gym-apparater. 

Behandlinger

Vi har, i samarbeid med vår leverandør Thalgo, utbarudet en meny hvor fokuset er å gi deg en best mulig opplevelse. Våre dyktige terapeuter tar godt vare på deg i våre avslappende og rolige omgivelser. Thalgos produkter er basert på havets ingredienser, som har gitt næring og bygget oppunder liv siden tidenes morgen. Ta en kikk på vår spa-meny, hvor de forskjellige behandlingene er markert med symboler fra vår spa-guide, som kan hjelpe deg med å ta beslutningen om hva du skal unne deg mens du besøker oss.

Trening

Den beste spa-opplevelsen får du når kropp og hode er avslappet, muskulatur og ledd er varmet opp og klare for behandling. Vi har utstyrt våre lokaler med en rekke apparater, samt en treningsmeny der du finner aktiviteter for alle formål, for å klargjøre kropp og sjel for din spabehandling. 

Våre verdier

Vi tar ikke lett på det å være et spahotell. For oss er det viktig med historie og kunnskap for å kunne bygge et best mulig tilbud til våre gjester. Du kan lese mer om hvordan vi tenker om spa og spa-etikette her.

Last ned

Åpningstider

Treningssenter

Alle dager: 07.00 - 21.00

Basseng

Alle dager: 07.00 - 20.00

Spabehandling

Mandag - fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 16.00

Vi har 16-års aldersgrense i vår spa-avdeling, bortsett fra i skolens ferier og søndager etter kl 14.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

Vi anbefaler å være tidlig ute med bestilling av spabehandling. Kontakt oss på e-post booking.holmsbu@choice.no eller telefon 32 79 70 00.

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK