Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Konferanse

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten for våre konferanselokaler.

Spalassium

250 personer

Rødtangen

50 personer

Støa 1, 2

8 personer

Støa 1 + 2

16 personer

Mortensen, Sørensen, Juno

12 personer

Villa Holtnes

60 personer

Villaene

8 - 16 personer

Booking og kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking på e-post booking.holmsbu@choice.no eller telefon 32 79 70 00.

Quality Spa & Resort Holmsbu tilbyr moderne og omfattende kurs og konferansefasiliteter for alle behov. Resepsjon og åpne fellesarealer tar deg imot med innbydende sittegrupper med utsikt mot fjorden.

Alle anledninger

Våre konferanserom egner seg for alle anledninger - fra store konsernkonferanser til intime lunsjmøter i strandlige omgivelser. De største rommene kan bygges om, deles opp og tilpasses behovene til krevende møter, mens våre mindre lokaler byr på profesjonell intimitet. På Holmsbu finner du møteplasser med sjarm og sjel for alle arrangement, små som store - kurs, konferanse, kick-off, sommerfest, lanseringer, jubileum, bryllup... Mulighetene er uendelige.

Et annerledes opphold

I våre hvitmalte villaer ligger alt til rette for en konferanse utenom det vanlige. Villaene gir en fin ramme rundt et arrangement, og kan med hell brukes som konferanserom og grupperom samtidig som alle eller noen av deltagerne har villaen som sitt hjem under oppholdet. Mange bruker villaene som sitt arbeidsrom, og disse utstyres selvfølgelig med teknisk utstyr etter behov. Villaene har tre etasjer, med soverom og i over- og underetasje, mens hovedetasjen fungerer som en åpen og romslig spisestue og stue. I hovedetasjen er det plass til mellom åtte og 15 personer, avhengig av formålet og lengden på samlingen.

Villa Holtnes

For de riktig spesielle anledningene anbefaler vi Villa Holtnes, vår ærverdige villa som ligger midt i hjertet av resortet. Bygget fra tidlig 1900-tall er totalrestaurert med særpreg fra sin opprinnelige stil og arkitektur, og danner en perfekt ramme for ethvert arrangement som fortjener noe ekstra. Les mer om vår Villa Holtnes her.

Holmsbukonferansen

For å få maksimalt ut av det faglige er det viktig å gi deltakerne dine energi og overskudd. På Quality Spa & Resort Holmsbu har vi skreddersydd en konferansepakke som ivaretar dette for alle våre kursgjester. En klassisk Holmsbukonferanse inneholder overnatting med frokost, lunsj og middag, tilgjengelig kursvert og konferanserom, energipause med sunne alternativ, inngang til Holmsbu Spa og treningsrom, badekåpe og tøfler. La oss skreddersy nettopp din konferanse. Les mer om våre konferanseaktiviteter her.

Informasjon

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK