Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu,  Norge

Quality Spa & Resort Holmsbu ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Quality Spa & Resort Holmsbu 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Spa & Resort Holmsbu

Spa og trening

Velkommen til Quality Spa & Resort Holmsbu.

Restaurant og bar

Quality Spa & Resort Holmsbu byr på matopplevelser i vakre omgivelser. Gjennom store vinduer oppleves nærheten til havet uansett hvor i restauranten du befinner deg.

Villa Holtnes

I hjertet av Quality Spa & Resort Holmsbu finner du Villa Holtnes, vår ærverdige villa fra begynnelsen av 1900-tallet. Villaen er nyrestaurert med respekt for opprinnelig stil og arkitektur, og er åpnet som for å skape en herlig ramme rundt…

Konferanse

Quality Spa & Resort Holmsbu tilbyr moderne og omfattende kurs og konferansefasiliteter for alle behov. Resepsjon og åpne fellesarealer tar deg imot med innbydende sittegrupper med utsikt mot fjorden.

2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK