Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Hos oss har du også anledning til å roe helt ned, om det så er på et massasjebord eller på en tredemølle. Forskjellige mennesker har forskjellige behov, og vi ønsker å møte dem alle.

Velvet Spa

Det er lite som føles bedre enn en full massasje etter en lang dag, uansett om det er i forbindelse med en konferanse, eller på familietur med bading og lek. Fordøy inntrykkene mens du nyter behandling på Velvet Spa. Vi tør påstå at du garantert sover enda bedre etterpå.

100 behandlinger

Velvet SPA har lokaler på Superland. Klinikken har totalt ni spesialinnredet behandlingsrom for å kunne utføre mer enn 100 forskjellige behandlinger. Det er lagt vekt på å lage en spennende og varierende behandlingsmeny hvor gode resultater og opplevelser er satt i høysete.

World beauty rituals

Som første Spa i Norge er Velvet tilbyder av konseptet "World beauty rituals", hvor de beste massasje- og velværeritualer fra alle verdens kanter er samlet under samme tak. Ritualene bygger på de lokale stedenes kultur og tradisjoner, og både produkter og behandling gjenspeiler de lokale naturressursene.

Relax i Badeland

Badeland har en egen relaxavdelingen, hvor du enten alene, sammen med noen, eller med barn på under tre år, kan ha en avslappende og deilig stund.

Family Sports Club

Etter en lang dag på konferanse, eller om du er på ferie med barna, kan det være veldig godt med en treningsøkt mellom slagene.Vi har et moderne treningsrom, Family Sports Club, med alt du måtte trenge og ønske deg av treningsapparater. Som hotellgjest kan du trene for kun NOK 75 per dag. Henvend deg i resepsjonen på Family Sports Club. Du kan betale med kort eller kontant. Har du Platinumkort i Nordic Choice Club, trener du gratis.

Åpningstider

Velvet Spa

Mandag - fredag: 10.00 - 21.00
(resepsjonen stenger 20.00)
Lørdag: 10.00 - 16.00

For timebestilling/resepsjon : velvet@velvetspa.no /  Tlf: 69 10 14 10

Family Sports Club

Mandag - fredag: 05.00 - 23.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 20.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Family Sports Club

NOK 75 per dag

Velvet Spa

Bestill behandling hos Velvet Spa

2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK