Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Det er å viktig å spise godt når man er på en aktiv hotellferie.

Kjærlighet til god mat

I Quality Resort er vi opptatt av at maten er godt planlagt og godt tilberedt, slik at den både er sunn og velsmakende når du møter den i Restaurant Østfoldstuene. Det skal være ferske og sunne råvarer vi bruker i all vår mat, og vi legger stor flid i tilberedningen av den. Kokkene våre legger stolthet i sitt fag, og det får resultater for deg som gjest. God mat handler om kjærlighet, og vi er stolte av å si at vi har kjærlighet til god mat.

Christer Berens' opplevelsesmeny

For konferansegjester og grupper fra 20 personer har vi også en meny fra mat- og vinkjenneren Christer Berens, som vi har et samarbeidsprosjekt med. Våre kjøkkensjefer har sammen med han skapt en inspirerende meny bestående av både mat og vin. Grunnen til det er at vi ønsker å gi deg en opplevelse gjennom kombinasjonen av mat og vin som står perfekt sammen. Dette er det vi kaller Mat fra Hjertet. Menyen vil endre seg fra årstid til årstid, for å til enhver tid kunne benytte seg av det som er spesielt for akkurat denne sesongen. Du får en 100% matopplevelse - signert Christer Berens. 

Quality Catering

Vår kjøkkensjef driver ikke bare et restaurantkjøkken, han driver også Quality Catering. Her er det mulig å bestille catering til alle typer anledning. Besøk Quality Catering for å se meny, priser og kontaktinformasjon.

Åpningstider

Frokost

Alle dager: 06.30 - 10.30

Lunsj (kursgjester)

12.00 - 14.00

Dagens middag / À la carte

Mandag - lørdag: 17.30 - 21.30

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK