Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Quality Hotel & Resort Sarpsborg er stolte av å være barnas hotell. Hver helg og hver eneste dag i alle skoleferier er det barna som står i fokus hos oss, helt fra frokost til leggetid.

Piccolo

På loftet hos oss bor Piccolo, alle barns bestevenn, som elsker å synge og danse sammen med alle barna. Han kommer på besøk hver dag til frokost ca 8.50, og kommer tilbake for lek og moro på ettermiddagen, ca kl 18.40. Piccolo har sin egen sang og dans som han  lærer bort på minidisko hver kveld.

Aktiviteter for barna

Hver lørdag og i alle skoleferier er det aktiviteter for barna på hotellet mellom 18.30 og 21.30. Da leker vi, maler ansikt som både sommerfugl og tiger, synger og danser med Piccolo og hverandre. Latter og sprell hører hjemme på Barnas hotell!

INSPIRIA Science Center

Et vitenskapssenter er en fornøyelsespark som handler om kunnskap. Akkurat som i en fornøyelsespark løper du fra den ene kule opplevelsen til den andre, mens du ler, roper og gjør gøyale, småskumle eller tøffe ting. Men når du tilslutt reiser hjem etter en kul dag, har du ikke bare hatt det kjempegøy – du har også lært litt om matte, fysikk, biologi, kjemi eller astronomi. Og det er jo smart.

Science Cafe

INSPIRIA Science Center er vår nærmeste nabo. Vi serverer Mat fra Hjertet i vår nyåpnede INSPIRIA science cafe. Tilsammen har vi masse å tilby for både store og små.

Superland og Badeland

I Superland er det lek og moro som gjelder, hele dagen lang! Uansett vær og vind, her er det plass til alle og man gjøre nesten akkurat som man vil. Husk å ta med badetøy til både store og små når dere skal besøke oss – vi tror nemlig at både foreldre og barn vil kose seg i Superland! Vårt badeland har forskjellige basseng til lek og svømming, vannsklier og andre installasjoner som vil fryde de minste.  Om forelder og barn under tre år vil trekke seg litt unna de store badeområdene, har de mulighet til det i vårt relax-rom, hvor støynivået er lavere og vanntemperaturen høyere. Her kan de aller minste barna bli vant til å være i vann, og rett og slett kose seg sammen med sin mamma eller pappa.

Superfredag

Hver fredag er det Superfredag for å feire at det er helg! Vi ønsker at store og små skal kunne samles et sted hvor vi legger til rette for aktivitet i trygge omgivelser, og til gode priser. På Superfredag betaler du for badebilletten, og får alle de andre aktivitetene - helt gratis! 

Supersøndag

Hver søndag er supersøndag! Har du mulighet til å ta med barna på hotell en søndag - ta de med til Sarpsborg. Forleng helgen, og bruk mandagen på kvalitetstid sammen, store som små, og skap gode minner. Vi legger til rette for at du og familien kan skape nye minner sammen. Som hotellgjest får du også 20% rabatt på INSPIRIA Science Center. Supersøndag er en gylden anledning til å få tilfredsstilt alle barns behov og lyster, om det så er klatring, badesklier eller vitenskap som står øverst på ønskelista. Kontakt oss for å bestille Supersøndag (gjelder ikke i juli).

Barnas buffet

Barn liker noen ganger å spise en litt annen frokost enn foreldrene sine, og derfor har vi egen barnebuffet både til frokost og middag. Til frokosten kan du forsyne deg med frokostblanding med en spade fra en lekebil full av corn flakes. Høres ikke det spennende ut?

Tilpassede fasiliteter

Vi har naturligvis hotellrom som er tilpasset familier.

Kontakt og bestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

Åpningstider

Superland frem til 17/08

Alle dager: 09.00 - 22.00.

Badeland frem til 17/08

Alle dager: 09.00 - 21.00

Hotellgjester kan svømme på eget initiativ fra kl. 06.00 (ingen tilsynsvakter)

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK