Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Alle våre fasiliteter er til for å skape gode minner sammen. Feire bursdag eller bestemor, lek og sprell med gode venner eller kollegaer - gjør det hos oss!

Opplevelser

Vi har et stort hotell med mange fasiliteter og mange muligheter. Vi vil gjerne få være med i din planlegging av et arrangement, om det så er gutta som vil spille ball i ballbingen, om det er besteforeldre som skal feires eller om det er firmaet ditt som skal bli kjent med hverandre på en ny måte. Vi kjenner hotellet vårt og vet dets mange muligheter - la oss få planlegge sammen med deg!

Teambuilding

Når dere er på konferanse hos oss, er det ikke som en hvilken som helst konferanse. Vi bruker Superland og Badeland aktivt i våre aktiviteter, og har også samarbeidspartnere for å skape aktiviteter utenfor hotellet. Her er det uendelige muligheter. For firmaer som ikke ønsker å benytte seg av konferanselokalene, men som trenger en dag eller to for å leke og være i aktivitet sammen, tilbyr vi det samme. Ta kontakt med oss for å planlegge tidenes morsomste dag!

Selskap

Østfoldstuene er et flott lokale å ha selskap i. Vi dekker bord og hjelper deg med planleggingen av alt fra konfirmasjon  til familiemiddager eller andre spesielle anledninger. Østfoldstuene består av flere spisestuer, som gjør at det alltid vil være et lokale som passer for akkurat ditt selskap, og dere vil få nyte mat og hverandre i fred og ro. Er dere mange har vi både større og flere stuer dere kan benytte dere av.

Bryllup

Hos oss ligger alt til rette for at bryllupet deres skal bli akkurat slik som dere ønsker det. Spis middag i Østfoldstuene, by opp til dans i en av salene og benytt dere av alt hotellet har å by på. Vi har en fantastisk bryllupssuite, og om selskapet ønsker å overnatte, er det også selvfølgelig mulig.

Idrettsarrangement

Om dere skal på et idrettsarrangement i Østfold, er Quality Hotel & Resort Sarpsborg et naturlig valg. I tillegg til gode priser har vi også Superland, hvor det kan arrangeres aktiviteter for lek og morro, eller for trening.

Bursdag på Superland

På Superland kan du endelig få den bursdagen du virkelig ønsker deg. Du kan velge mellom mange forskjellige aktiviteter og spise knall god pizza, mens du har det SUPERGØY med vennene dine. Vi har fire forskjellige bursdager du kan velge mellom på Superland.

Superlands svømmeskole

Vi har svømmekurs for babyer og barn opp til 10 år. Våre instruktører er utdannet igjennom Norges Svømmeforbund. Vi er veldig opptatt av at se ditt barn, så vi kan veilede de på best mulig måte. God informasjon om barnet ditt i forkant av kurset hjelper oss å legge til rette for god svømmetrening. Les mer om svømmekurs her.

Åpningstider

Superland frem til 17/08

Mandag til søndag: 09.00 – 22.00

Badeland frem til 17/08

Mandag til søndag: 09.00 – 21.00

Hotellgjester kan svømme på eget initiativ fra kl. 06.00 (ingen tilsynsvakter).

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og booking

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK