Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. NB: Vi pusser opp Badeland frem til 13. juli. I denne perioden er Badeland stengt, men Superland er åpent i alle helger.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

58% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 176 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Ikke imponert

29. juni 2015, Skien, Espen K

Sende mail når uforutsette ting skjer som at dere hadde stengt Lekelandet. Vi leide oss inn der bare pga det og skuffelsen var stor når det ikke var åpent. Dere gav ikke oss som kunder noe valg vi fik…

Sende mail når uforutsette ting skjer som at dere hadde stengt Lekelandet. Vi leide oss inn der bare pga det og skuffelsen var stor når det ikke var åpent. Dere gav ikke oss som kunder noe valg vi fikk ikke muligheten til å booke oss inn et annet sted. Vi var der for å delta på noe i Fredrikstad men valgte deres hotell pga Lekelandet . Slik situasjonen var nå kunne vi hvis vi hadde fått valget booket oss inn på et annet hotell nærmere Fredrikstad. Lite imøtekommenhet fra personale, veldig lite ydmyke overfor kunden. Vi hadde et bonusskiver med oss som personalet da tydelig mente at da"hadde vi fått rabatt nok". Det kortet hadde vi kunnet bruke på et annet hotell og grunnen til at vi hadde det kortet var jo fordi vi allerede har booket oss inn på Quality hoteller tidligere. Nei ikke imponert over kundeservice og informasjon. Det var dessuten veldig varmt på hotellrommet om natten.
Les hele anmeldelsen
4

Topp!

22. juni 2015, , Bjørn H

Vi kom sent uten å ha bestilt rom og fikk en god pris. Hotellet har koselige rom med skråtak og er litt spesielt til å være et hotell. Mye aktiviteter for store og små, god frokost og annen vær god å…

Vi kom sent uten å ha bestilt rom og fikk en god pris. Hotellet har koselige rom med skråtak og er litt spesielt til å være et hotell. Mye aktiviteter for store og små, god frokost og annen vær god å sove i. Alt i alt et godt sted å overnatte og vi kan anbefale det videre til andre gjester.
Les hele anmeldelsen
5

En fin opplevelse

21. juni 2015, Lillestrøm, Akershus, Norway, Kai B

Ble tatt godt imot ved innsjekking. Personalet var veldig hyggelige og hjelpsomme. Frokosten var veldig bra. Bufeén på kvelden var også skikkelig bra, mye god mat av høy kvalitet. Vi overnattet der pg…

Ble tatt godt imot ved innsjekking. Personalet var veldig hyggelige og hjelpsomme. Frokosten var veldig bra. Bufeén på kvelden var også skikkelig bra, mye god mat av høy kvalitet. Vi overnattet der pga et arrangement. Å hotellet leverte det vi forventet. Vi tok et rimelig rom, men synes absolutt dette var av god standard. Anbefaler dette hotellet på det varmeste.
Les hele anmeldelsen
4

Litt bedre enn gjennomsnittet

20. juni 2015, Straume, Norge, Morten H

Hotellet ligger langs veien og er med det lett å finne. Gode og gratis parkeringsmuligheter er et stort pluss. Rommene og renhold er som forventet med helt grei standard. God mat i restauranten på kv…

Hotellet ligger langs veien og er med det lett å finne. Gode og gratis parkeringsmuligheter er et stort pluss. Rommene og renhold er som forventet med helt grei standard. God mat i restauranten på kveldstid Frokost var meget bra, og den særdeles hyggelige betjeningen i frokostsalen sørget for en glimrende start på dagen

Svar fra eier

22. juni 2015

Kjære Gjest, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne gode tilbakemeldingen - det setter vi stor pris på. Vi er glade for at du ønsker å anbefale oss videre og ser frem til ditt neste besøk ved vårt hotell. Frokostvertinnen vår hilser så mye tilbake :). Vi ønsker deg og dine en riktig god sommer. Med beste sommer-hilsen fra Ingvild Jacobsen - assisterende Direktør.

Les hele anmeldelsen
2

Stengt badeland

8. juni 2015, Drammen, Vibeke T

Vi ble veldig skuffet over at badeland var stengt og vi tilfeldigvis fikk vite det i en Mail etter at vi hadde booket. Synes attraksjonene rundt reddet opplevelsen for barna. Inspiria og superland var…

Vi ble veldig skuffet over at badeland var stengt og vi tilfeldigvis fikk vite det i en Mail etter at vi hadde booket. Synes attraksjonene rundt reddet opplevelsen for barna. Inspiria og superland var topp.

Svar fra eier

10. juni 2015

Kjære Gjest, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemelding vedrørende deres opphold hos oss. Vi har sendt ut mail til alle våre gjester som hadde booket veldig tidlig, samt at vi har informert på våre hjemmesider, (i tillegg til at vi har ringt de som vi manglet mail adr på), vedr renovering av badeland. Vi gleder oss til å åpne et nytt og fresht badeland fra 3. juli -15 og håper vi får anledning til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake til vårt hotell. Med beste hilsen og ønske om en GOD sommer fra Ingvild Jacobsen - assisterende direktør.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK