Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

58% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 181 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Barnevennlig, god service dyrt men bra!

24. juli 2015, Oslo, Norge, 952helgab

Veldig fint hotell for familier med barn. Veldig barnevennlig. Fint badeland for alder 2+ litt dypt vann og litt kaldt for de aller minste. Utmerket service fra personalet på hotellet. Vi er veldig fo…

Veldig fint hotell for familier med barn. Veldig barnevennlig. Fint badeland for alder 2+ litt dypt vann og litt kaldt for de aller minste. Utmerket service fra personalet på hotellet. Vi er veldig fornøyde!
Les hele anmeldelsen
4

Første besøk

17. juli 2015, Ringsaker Municipality, Norway, czarina2015

Service i resepsjon var kjempebra. Vi fikk late check out til 1400. :) Frokost Buffet var stor og det er stort utvalgt. Kjempebra!! :) Kaldt vann i bassengene men det er jo første dag Superland åpnet…

Service i resepsjon var kjempebra. Vi fikk late check out til 1400. :) Frokost Buffet var stor og det er stort utvalgt. Kjempebra!! :) Kaldt vann i bassengene men det er jo første dag Superland åpnet etter oppussing. Forhåpentligvis vannet er varmere til vanlig.
Les hele anmeldelsen
4

Supert for barne;-)

7. juli 2015, , Olufsen82

Dette et supert hotell for barne fam. Stort lekeland som barna elsket,badeland var dessverre stengt pga oppussing. Hoppe slott om kvelden samt "kino" & picollo(hotellets maskot) var supert for barna.…

Dette et supert hotell for barne fam. Stort lekeland som barna elsket,badeland var dessverre stengt pga oppussing. Hoppe slott om kvelden samt "kino" & picollo(hotellets maskot) var supert for barna. Bra frukost og grei restaurant. Stort rom(vi hadde deluxe dobbeltrom,var 2 voksne og 2 barn & det var god plass.Meget hyggelig og løsningsorienterte personale og stort + til de flinke aktivitets jentene på kvelden for barna. Dette her en drømmeplass for barna når superland og badeland er åpen. Vi kommer tilbake ved anledning.
Les hele anmeldelsen
3

Ikke imponert

29. juni 2015, Skien, Espen K

Sende mail når uforutsette ting skjer som at dere hadde stengt Lekelandet. Vi leide oss inn der bare pga det og skuffelsen var stor når det ikke var åpent. Dere gav ikke oss som kunder noe valg vi fik…

Sende mail når uforutsette ting skjer som at dere hadde stengt Lekelandet. Vi leide oss inn der bare pga det og skuffelsen var stor når det ikke var åpent. Dere gav ikke oss som kunder noe valg vi fikk ikke muligheten til å booke oss inn et annet sted. Vi var der for å delta på noe i Fredrikstad men valgte deres hotell pga Lekelandet . Slik situasjonen var nå kunne vi hvis vi hadde fått valget booket oss inn på et annet hotell nærmere Fredrikstad. Lite imøtekommenhet fra personale, veldig lite ydmyke overfor kunden. Vi hadde et bonusskiver med oss som personalet da tydelig mente at da"hadde vi fått rabatt nok". Det kortet hadde vi kunnet bruke på et annet hotell og grunnen til at vi hadde det kortet var jo fordi vi allerede har booket oss inn på Quality hoteller tidligere. Nei ikke imponert over kundeservice og informasjon. Det var dessuten veldig varmt på hotellrommet om natten.

Svar fra eier

13. juli 2015

Kjære Gjest, Viser til din konstruktive tilbakemelding og beklager så mye for at vi ikke fikk tid til å informere om at vi dessverre ikke kunne ha Superland åpent den helgen, pga renovering og sikkerhetsmessige årsaker. Det ble knapt med tid og i prosjektfasen vi er inne i, så ble avgjørelsen tatt om stenging i Superland i helgen, på fredag. Vi oppdaterte sidene til Superland ifht stenging fredag kl 11.00, men vi klarte ikke å ta ringerunden til alle våre gjester før ankomst. Vi satte derfor opp ekstra aktiviteter, med hoppeslott og lekerom med forskjellige aktiviteter, som jeg håper barna fikk glede av. Forøvrig viser jeg til mailen vi har sendt deg og håper du aksepterer vår beklagelse. Ha en riktig god sommer, med vennlig hilsen Ingvild Jacobsen, assisterende direktør.

Les hele anmeldelsen
4

Topp!

22. juni 2015, , Bjørn H

Vi kom sent uten å ha bestilt rom og fikk en god pris. Hotellet har koselige rom med skråtak og er litt spesielt til å være et hotell. Mye aktiviteter for store og små, god frokost og annen vær god å…

Vi kom sent uten å ha bestilt rom og fikk en god pris. Hotellet har koselige rom med skråtak og er litt spesielt til å være et hotell. Mye aktiviteter for store og små, god frokost og annen vær god å sove i. Alt i alt et godt sted å overnatte og vi kan anbefale det videre til andre gjester.

Svar fra eier

13. juli 2015

Kjære Gjest, Tusen takk for din gode tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du valgte oss og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake, ved en senere anledning :). Ha en riktig god sommer, med beste hilsen Ingvild Jacobsen, Assisterende direktør.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK