Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. NB: Vi pusser opp Badeland frem til 13. juli. I denne perioden er Badeland stengt, men Superland er åpent i alle helger.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg
  • Idrett

    Idrettsarrangement i Østfold? Quality Hotel & Resort Sarpsborg er et naturlig valg for idrettslag. Ta kontakt i dag - vi har spennende fasiliteter for store og små!

  • Forbehold:
  • Periode for opphold:23. mar 2015 - 1. apr 2016
  • Bookingperiode:23. mar 2015 - 1. apr 2016

Priser

Fra kr 590,- per person i enkeltrom

Fra kr 390,- pr. person i dobbeltrom

Fra kr 350,- pr. person i trippelrom

Fra kr 320,- pr. person i firemannsrom

Quality Hotel og Resort Sarpsborg er et naturlig valg for idrettslag.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg er et naturlig valg om dere skal på et idrettsarrangement i Østfold. Vi kan tilby gode priser, et stort badeland og et lekent Superland. Her er det rom for forskjellige aktiviteter. Vi har også et treningsenter under samme tak med gode treningsfasiliteter.

Hva kvalifiserer til å få idrettspriser?
Booke samlet som et lag i forbindelse med et idrettsarrangement.

Prisene gjelder for bookinger på 9 personer eller flere og et begrenset antall rom torsdag - mandag og alle dager i perioden 30/3-12/4 og 19/6-16/8-2015.

Inkludert:

  • Rom
  • Frokost
  • Badeland
  • Gratis parkering
Send forespørsel
Gå til skjema
2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK