Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg | Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Quality Hotel & Resort Sarpsborg har gode konferansefasili…

Tilbudet gjelder et begrenset antall plasser, i en begrenset tidsperiode, og ikke i kombinasjon med andre tilbud.

 • Lattergalla

  Cecilie Steinmann Neess. Med norsk standups mest aktive ansiktsmimikk, og trolig også mest energiske kroppsspråk, har Cecilie kommet som et friskt nytt pust i en genre dominert av frustrerte menn i trettiårene.

 • Lattergalla

  Lisa Tønne er en av våre mest allsidige artister. Som skuespiller, revy- og musikalartist, programleder og komiker har hun med tiden etablert seg som en av Norges morsomste kvinner!

 • Lattergalla

  Terje Sporsem er en av våre aller mest populære komikere. Og ikke uten grunn. Han har for lengst vunnet publikums hjerter både som komiker, musiker og programleder.

 • Lattergalla

  Øyvind Loven er Sarkastisk, intelligent og treffsikker. Tre ord som på alle måter beskriver standupkomiker Øyvind Loven, en av Norges mest erfarne i sitt felt. En rutinert humorist med en misunnelsesverdig timing og fortellerteknikk!

 • Forbehold:
 • Periode for opphold:13. jun 2014 - 14. jun 2014
 • Bookingperiode:12. mar 2014 - 13. jun 2014
 • Vilkår og betingelser

Priser

Lattergalla NOK 395

Lattergalla med sommerbuffet NOK 695

Rom, frokost fra NOK 790 pr. person

Stand Up Norge presenterer sommerens Lattergalla fredag 13. juni 2014. Kanskje dette er årets sommerfest?

Velkommen til sommerfest med et forrykende stand up show. Start gjerne kvelden med en aperitiff på vår hyggelige takterrasse. Sommerfesten for firma du jobber for, kundearrangement eller bare en tur ut med gode venner er nå reddet. Bestill tidlig og få de beste plassene.

Stand Up Norge presenterer LATTERGALLA sommeren 2014: Terje Sporsem

Terje Sporsem er en av våre aller mest populære komikere. Og ikke uten grunn. Han har for lengst vunnet publikums hjerter både som komiker, musiker og programleder.

Denne herren har snart lagt hele kongeriket under sine føtter. Med sin utstråling, sine vanvittige betraktninger på livet og fysiske stil på scenen har han siden 2000 fått folk i alle aldre til å knekke sammen i latter. Noe som også har gjort han til en av Norges mest etterspurte komikere. Godt utstyrt med kjappe replikker, parodier og gitar drar Terje publikum inn i sin verden, der han i det ene øyeblikket får folk til å vri seg i latter, før de i det neste sitter med klumpen i halsen. Hans evne til å improvisere med publikum er også en faktor som gjør at Terje vinner hver gang på scenen. 

Cecilie Steinmann Neess

Med norsk standups mest aktive ansiktsmimikk, og trolig også mest energiske kroppsspråk, har Cecilie kommet som et friskt nytt pust i en genre dominert av frustrerte menn i trettiårene.

Cecilie Steinmann Neess eller "Cess" var en gang ung og lovende. Nå er hun en kommende stjerne! Fortsatt ganske ung og hun har holdt det hun lovet! Hun er utrolig morsom og sprudlende på scenen med et kroppsspråk en hel revy alene verdig. Hun leker seg med alt mellom himmel og jord, dialekter, språk og personlige problemer.

Hun har vært aktuell i humorprogrammet "Kollektivet" hvor hun imponerte med sine kreative og morsomme karakterer, nok til at hun ble nominert til "årets gjennombrudd" på Komiprisen 2012.

Hun brilijerte også som fast paneldeltaker med sin sjarm, mimikk og kjappe kommentarer i NRK1s populære serie "Løvebakken". I høst har hun hatt show med Linn Skåber og Hege Schøyen på Latter, til publikums store fornøyelse!

Lisa Tønne

Lisa Tønne er en av våre mest allsidige artister. Som skuespiller, revy- og musikalartist, programleder og komiker har hun med tiden etablert seg som en av Norges morsomste kvinner!

Lisa Tønne har med tiden blitt en av de virkelig store stjernene her til lands. Med en imponerende og variert karriere bak seg trollbinder hun publikum hver gang hun åpner kjeften. Hun er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en usedvanlig evne til å harselere med det meste. Fyrverkeriet fra Trondheim, opprinnelig fra Iran, har mange ben å stå på. Det være seg som standupkomiker, den populære karakteren Ali Reza eller som musikal- og revyartist artist.

Øyvind Loven

Sarkastisk, intelligent og treffsikker. Tre ord som på alle måter beskriver standupkomiker Øyvind Loven, en av Norges mest erfarne i sitt felt. En rutinert humorist med en misunnelsesverdig timing og fortellerteknikk!

Loven har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands, helt siden 1995 har han fått publikum til å le, noe som resulterte i at han ble nominert til beste standupkomiker under Komiprisen i 2007. 

Med så mange års sceneerfaring har han utviklet en særegen stil som ingen andre kommer i nærheten av. Det være seg hans detaljerte utredninger om familiens hagefester, campingliv, båtmennesker, hylende damer i høye hæler eller en av hans fortreffelige parodier på f.eks. Rolv Wesenlund. Med stor entusiasme og presisjon vet han å servere de riktige poengene til de riktige anledningene.

Pakken inkluderer:

 • Deilig sommerbuffet
 • Lattergalla
 • DJ i baren
2.190.163.493 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK