Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Velkommen til Superland! Her har du et mangfold av aktiviteter som passer for både store og små. Kom til oss og skap nye opplevelser til minneboka.

Moro på land og i vann

Superland består av et innendørs område med forskjellige aktiviteter, og Badeland. De knyttes sammen av Cafè Sulten, som ligger midt i hjertet på Superland. Du kan velge å besøke enten Superland "på land", eller både på land og i vann. I begge områdene finnes det aktiviteter både for små og litt større barn. Superland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie.

Nytt Badeland!

Vi har renovert badeland og åpnet 16. juli 2015. Renoveringen er et stort løft for Superland – både for tilreisende og for Sarpsborgs befolkning. Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Her finner du tre forskjellige sklier, strømkanal, boblebad, en sopp og lekefigurer som spruter vann, samt en vanngardin som er morsom for de små, men som samtidig er god for ømme skuldre. Velkommen skal du være!

Norges første stolpeklatrebane

Norges første innendørs stolpeklatrebane er nå på plass - Superland har fått en ny attraksjon. Denne klatreløypen passer godt for alle barn (nedre aldersgrense er 3 år). Du er sikret godt, du skal bevege deg to meter over bakken og du skal igjennom 10 hindre. Det er som du klatrer i trær - tar du utfordringen?

Klatrevegg

Veggen er 12 meter høy og gir store og små en opplevelse de sent vil glemme. Du trenger ikke være en dreven klatrer for å prøve! Kom innom - vi hjelper deg i gang! Den har 9 baner med autobelay, dvs bremser. Du kan klatre alene. Det er forskjellig vanskelighetsgrad på de forskjellige banene. Du kan også klatre med sikring dersom det er ønskelig. Du kan sende oss en forespørsel (link) om du ønsker å reservere klatreveggen.

Lekelabyrint

Vi har et stort område for de minste. Det er et trygt område hvor de kan utforske på egenhånd eller de voksne kan være med. Selv om dette området er meste populært hos de minste så trives barn i alle aldre sammen her. Det er ingen tidsbegrensning - slapp av og la barna leke.

Minigolf

På Superland kan du spille minigolf året rundt i en behagelig temperatur.  Minigolfbanen har 9 hull. De har forskjellig vanskelighetsgrad, og gjør banen morsom for alle, den egner seg for både store og små. Minigolf er en aktivitet alle kan være med på og gjøre sammen.  Om du har badet i Badeland, kan dere fire som kjøpte familiebillett til redusert pris.

Ballbinge

Hvem som helst kan leie ballbingen. Åpningstidene er unike og mulighetene mange. Idrettslag kan leie den, eller konferansegjester kan ha fotballturnering der. Ballbingen vår er merket til fotball, innebandy, basket og kanonball. Det er KUN tillatt med innesko på belegget. Det er kun tillatt å bruke våre baller. Innefotball og skumball til kanonball.

Cafè Sulten

I Superland driver vi en egen cafè, for uten mat og drikke duger helten ikke. Her serverer vi baguetter, pizza, pommes frites og hamburger.

Åpningstider

Superland frem til 17/08

Mandag til søndag: 09.00 – 22.00 

Badeland frem til 17/08

Mandag til søndag: 09.00 – 21.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Prisene varierer etter aktivitet og tid. Se prislisten til Superland og Badeland her.

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
69 10 16 00 eller via superland@choice.no

2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK