Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Restaurant og bar

Åpningstider
Restaurant Østfoldstuene

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.00
Søndag: 06.30 - 10.30

Lunsj (kursgjester)

11.30 - 14.00

Småretter

Mandag - lørdag: 14.00 - 18.00 

Dagens middag / À la carte

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00

Bar Nittende

Tirsdag- lørdag: 18.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

Mat er en viktig for både store og små, og det har vi tenkt på. Vi ønsker å gi dere muligheten til å velge hver dag, så alle alltid finner noe de har lyst på akkurat den dagen.

Frokost

Frokost er den beste starten på dagen. Etter en god natt søvn er det duket for å nyte en variert frokost på vårt hotell. Vi serverer frokost hver eneste morgen, med varme vafler og omelett på akkurat den måten du ønsker deg den. Vi har et godt utvalg av både varmt og kaldt, frokostblandinger, brødmat, kaffe og te, grønnsaker og frukt, syltetøy og marmelader. Vi har også utvalgte økologiske frokostvarer.

Dagens husmannskost

Noen ganger frister det ikke med en tre-retters. Noen ganger har man rett og slett lyst på en middag av den typen man spiser hjemme. Derfor serverer vi dagens husmannskost hver dag, fra kl 17.00. Denne menyen varierer vi hver uke.

Middag

I Restaurant Østfoldstuene serverer vi både husmannskost og tre-retters, og har også en festmeny for deg som skulle føle for å feire litt ekstra en kveld. For kursgjester serverer vi dagens 3-retters med mulighet for oppgradering, og vi har en god à la carte-meny for de som skulle ønske det.

Barnemeny

Også i restauranten er alle barn hjertelig velkomne, og vi har derfor laget en egen barnemeny. I de fleste helger og i alle skoleferier har vi i tillegg en helt egen barnebuffet.

Bar Nittende

I vår Bar Nittende kan du avslutte kvelden med en god drink eller et glass vin etter anbefaling fra våre dyktige bartendere. Fra salongen har du innsyn til Badeland.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK