Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Hos oss får du en opplevelseskonferanse. Quality Resort setter valgmulighetene i sentrum, og vi deltar gjerne i deres planlegging for å skape et vellykket opphold.

Moderne konferanse

I vår konferanseavdeling ligger alt klart for mindre møter til større kongresser. Moderne infrastruktur, fleksible lokaler, avansert teknologi, kompetanse og dedikerte team gjør at vi kan tilby «Annen Generasjons Konferanser». Nytt AV-utstyr og teknologi, sørger vi for at deres konferanse blir en suksess. Totalt tilbyr vi 14 møterom og kan motta hele 2.000 kursdeltagere.

Fleksibilitet

Våre konferanselokaler er bygget på en måte som gjør at det er enkelt og smidig å bruke lokalene på forskjellige måter. Salen Gandalf kan deles opp i tre deler med et enkelt grep, og Thune kan deles i fire. For en konferanse som har behov for å både dele opp i grupper og på enkelte tidspunkt samle alle deltagerne, fungerer vår logistikk og konferanseavdeling svært godt. Se oversiktskart og skjema for detaljer, eller ta kontakt med vår salgssjef Siv Holder.

Vi vil planlegge sammen med deg

Vi kommer gjerne med i din planleggingsprosess på et tidlig stadium, gjerne før agendaen er satt og programmet er spikret, for å kunne bidra til å løfte deres kurs eller konferanse ytterligere. Vi tror på at samarbeid er kilden til et bedre arrangement, og at vår lokale kompetanse og mange samarbeidspartnere er nøkkelen til den lille forskjellen, som gjør at en konferanse hos oss blir til en opplevelse.

Konferanse med aktiviteter

Hotellet vårt er en destinasjon i seg selv, med pene rom, god restaurant, Badeland, Superland og Inspiria. Det å ta en halvtime i klatreveggen eller en rundt golf i Superland mellom møtene er en aktivitet folk setter pris på. Vi har også aktiviteter som pappbåtregatta, hvor deltagerne først bygger båtene, og deretter prøver dem i det våte element. Det dreier seg om å gjøre noe positivt med enkle midler, for å få et avbrekk fra det faglige programmet.

Kapasitet

Nedenfor kan man se makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Gandalf - I, II, III og IV

1150 personer

Tune - I, II, III og IV

460 personer

Olav - I og II

90 personer

Borg - I og II

90 personer

Engsmyr og Kalnes

50-52 personer

Solli

40 personer

Suite - 2 stk

10 personer

Grupperom - 10 stk

6-8 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK