Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

På Quality Hotel & Resort i Sarpsborg er vi opptatt av at både voksne og barn skal få opplevelser for livet. Vi er både barnas hotell med Superland, og konferansehotell med fokus på aktiviteter og opplevelser.

Nytt Badeland!

Vi har renovert badeland og åpner 16. juli 2015. Renoveringen er et stort løft for Superland – både for tilreisende og for Sarpsborgs befolkning. Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Her finner du tre forskjellige sklier, strømkanal, boblebad, en sopp og lekefigurer som spruter vann, samt en vanngardin som er morsom for de små, men som samtidig er god for ømme skuldre.

Norges morsomste hotell

Det høres kanskje lettvint ut å kalle seg Norges morsomste hotell, men for oss er det en alvorlig sak. Vår visjon skal treffe både deg som vil leke deg gjennom en helg med familien, og deg som planlegger tidenes salgsmøte med jobben. Vi vil få blodet til å bruse i blodårene dine.

Opplevelseskonferanse

Hotellet har en konferanseavdeling med fleksible rom og moderne utstyr. Vi har både store og små, korte og lange, enkle og eksklusive rom. Uansett om det er et tradisjonelt eller superkreativt møte du skal ha, så kan du ha det hos oss. Vi har moderne infrastruktur, avansert teknologi, kompetanse og et dedikert team. Konferanser hvor du i tillegg har en opplevelse utenom det vanlige står i fokus hos oss.

Restaurant Østfoldstuene

I vår restaurant serveres alle hotellets måltider. Det er også anledning til å leie lokalene for selskap, om det så er familiefeiring eller forretningsmiddag. Restauranten er delt opp i forskjellige stuer av varierende størrelse, og tilbyr dermed uendelige muligheter for alle anledninger.

Barnas Hotell

Vårt hotell er Barnas hotell, og her er alle barn velkomne. Her kan man bade i badeland, leke i superland, lære spennende ting om verdensrommet på vitenskapsenteret INSPIRIA, og klatre i vår klatrevegg. Vi  har barnas meny både til frokost og middag, og i helgene får vi besøk av Piccolo. Vi tar også godt vare på de voksne som kommer hit sammen med barna.

Superland og Badeland

På Quality Hotel & Resort Sarpsborg har vi Superland, et aktivitetssenter for både store og små hvor det ikke må være strålende sol for at man skal leke og ha det bra. Vi har både klatrevegg, minigolf, ballbinge og lekelabyrint, for å nevne noe. Badeland er vårt 2000 m2 store badeeldorado, med svømmebasseng, boblebad, strømkanal og flere sklier. Her er det aktiviteter for både barn og voksne.

INSPIRIA Science Center

Et vitenskapsenter er en fornøyelsespark som handler om kunnskap! Her kan du leke deg smart. INSPIRIA Science Center er vår nærmeste nabo, og vi serverer Mat fra Hjertet i vår nyåpnede INSPIRIA Science Cafe.

Kontakt

  • Bjørnstadveien 20 1713 Sarpsborg , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med tog

Ta tog til Sarpsborg. Fra sentrum tar det fem minutter med taxi eller buss.

Med buss

Det er holdeplass rett utenfor hotellet som heter Quality Hotel Sarpsborg. Hit går det buss både fra Oslo, og fra Sarpsborg sentrum.

Med taxi

Det tar ca fem minutter med taxi fra Sarpsborg sentrum. Du kan bestille taxi fra Taxisentralen på telefon 02600.

Om Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Antall hotellrom

260 stk - 720 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - plass til over 2000 deltagere

Avstand flyplass

15 minutter fra Moss Lufthavn Rygge

Avstand kollektivtrafikk

Nærmeste busstopp er rett utenfor døra på hotellet. 

Om Quality Resort

Quality Resort

Interview with the Foo FightersQuality Resort Sarpsborg
2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK