Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Familie

Kontakt

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med hotellet på telefon  53 67 41 00 eller e-post qr.voringsfoss@choice.no

Eidfjord er den perfekte destinasjonen om målet er frisk luft, naturopplevelser og kvalitetstid.

Barnas Hotell

Som en del av Quality Resorts er vi Barnas Hotell i sommersesongen og skolens ferier. Vi lager i stand aktiviteter for barn i alle andre, og tilpasser hotellets fasiliteter og menyer for både små og store barn.

Mikkelparken

I Mikkelparken blir gode minner skapt. Mikkelparken ligger i Kinsarvik, en liten kjøretur fra Eidfjord. Her kan barn og voksne boltre seg blant mange spennende aktiviteter. Ønsker du deg lek og moro i badebasseng, eller fart og spenning i vannsklie, har du flere å velge mellom i Mikkelparken. Andre aktiviteter du finner her er SkoSkogen (innendørs lekeland), robåter, trøbåter, bumpebåter, krasjbåter, jungelcruise med radiostyrte båter, minigolf, gullgraving, bondegård og frukthage, jungelløype, tegne- og malehytte, klatretårn og dukketeater.

Romantisk Weekend

Noen ganger er det godt å reise bort sammen. Vekk fra hverdagen, enten med eller uten barn. Hos oss ligger alt til rette for en nydelig og romantisk weekend med klar fjelluft, utsikt fra fjelltopper, vandring langs fjorden eller noen timer i en myk og dyp sofa med et glass i den ene hånda og en bok i den andre. 

Hardangervidda Natursenter

Hardangervidda Natursenter er et moderne natur- og kulturhistorisk opplevelsessenter som fokuserer på norsk natur, klima og miljø. Her finner du store og inspirerende utstillinger over tre etasjer med interaktive stasjoner og akvarium. Både store og små vil ha en lærerik og morsom dag på natursenteret.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK