Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel & Resort Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Vøringfoss

70% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 139 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Flott beliggenhet, men litt slitent hotell

12. juli 2015, , Peter-reise

Flott beliggenhet på bryggekanten innerst i Hardangerfjorden, men rommet var slitent med noen hull i tapeten og ellers ok standard. Lite oppmerksom betjening. Greit sted å overnatte på veien videre. F…

Flott beliggenhet på bryggekanten innerst i Hardangerfjorden, men rommet var slitent med noen hull i tapeten og ellers ok standard. Lite oppmerksom betjening. Greit sted å overnatte på veien videre. Frokosten var helt OK, men merkelig oppsettmed nesten bare langbord og få småbord.
Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig hotell, men ingen ansatte som snakket norsk

7. juli 2015, Rognan, Norge, Tooysko

Jeg og familien min lå på Quality Hotel & Resort Vøringfoss en natt på vår reise sørover på Vestlandet. Hotellet lå veldig fint til ved fjorden. Vi fikk et hyggelig familierom med en dobbeltseng og to…

Jeg og familien min lå på Quality Hotel & Resort Vøringfoss en natt på vår reise sørover på Vestlandet. Hotellet lå veldig fint til ved fjorden. Vi fikk et hyggelig familierom med en dobbeltseng og to separate senger som lå en halv etasje over. Ok bad med badekar. Det var et bredt utvalg av mat til frokost, men ikke det noe av beste jeg har sett. Mens vi var der traff vi ikke på noen ansatte som snakket norsk, og personalet kunne gjerne ha vært litt mer opptatt av å prate litt med gjestene sine.
Les hele anmeldelsen
2

Stort forbetringspotensiale

15. juni 2015, Hemsedal, Norway, Marit_HW

Stort fint rom med vakker utsikt over fjorden frå stor balkong med ettermiddag- og kveldssol. Madrassene var for harde etter min smak. Ignorant og lite oppmerksomt personale både i resepsjon og spises…

Stort fint rom med vakker utsikt over fjorden frå stor balkong med ettermiddag- og kveldssol. Madrassene var for harde etter min smak. Ignorant og lite oppmerksomt personale både i resepsjon og spisesal. Alle gjester set pris på å bli ønska God morgon! Personalet sin manglande imøtekommenheit, øydela rett og slett ein del av opplevelsen.
Les hele anmeldelsen
3

OK pitstop

7. juni 2015, , Emil L

Ankom hotellet en torsdag ettermiddag i mai, på biltur mellom Oslo og Bergen. Veldig stille på hotellet, lite mennesker i resepsjonen og i fellesområdene. Helt greit rom, rent, men noe slitt. Fin uts…

Ankom hotellet en torsdag ettermiddag i mai, på biltur mellom Oslo og Bergen. Veldig stille på hotellet, lite mennesker i resepsjonen og i fellesområdene. Helt greit rom, rent, men noe slitt. Fin utsikt utover fjorden fra balkongen på rommet. Mulig vi kom i lavsesong, men det var lite mennesker overalt, og derfor lite folk på jobb. En stakkars jente som fungerte som både resepsjonist, kelner, og stuepike. Lite variert buffet, og baren var stengt hele kvelden. Helt ok sted å overnatte, men ingen skikkelig hotellopplevelse.
Les hele anmeldelsen
4

takk for fint opphold !

3. juni 2015, Haugesund, Norge, Liv S

Fikk et fint rom med badekar og utsikt mot fjorden til ok pris. hyggelig betjening i resepsjonen ! frokost ok. beliggenhet topp etter skitur på vidda. rolig. kommer svært gjerne tilbake neste gang jeg…

Fikk et fint rom med badekar og utsikt mot fjorden til ok pris. hyggelig betjening i resepsjonen ! frokost ok. beliggenhet topp etter skitur på vidda. rolig. kommer svært gjerne tilbake neste gang jeg er i området. Tusen takk for meg !!! Som kommentar til hotell og fasiliteter nedenfor så ble ikke restaurant og bar utprøvd, å om hotellet er trendy eller et boutique hotel det vet jeg lite om ;)
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK