Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel & Resort Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Vøringfoss

70% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 132 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Stort forbetringspotensiale

15. juni 2015, Hemsedal, Norway, Marit_HW

Stort fint rom med vakker utsikt over fjorden frå stor balkong med ettermiddag- og kveldssol. Madrassene var for harde etter min smak. Ignorant og lite oppmerksomt personale både i resepsjon og spises…

Stort fint rom med vakker utsikt over fjorden frå stor balkong med ettermiddag- og kveldssol. Madrassene var for harde etter min smak. Ignorant og lite oppmerksomt personale både i resepsjon og spisesal. Alle gjester set pris på å bli ønska God morgon! Personalet sin manglande imøtekommenheit, øydela rett og slett ein del av opplevelsen.
Les hele anmeldelsen
3

OK pitstop

7. juni 2015, , Emil L

Ankom hotellet en torsdag ettermiddag i mai, på biltur mellom Oslo og Bergen. Veldig stille på hotellet, lite mennesker i resepsjonen og i fellesområdene. Helt greit rom, rent, men noe slitt. Fin uts…

Ankom hotellet en torsdag ettermiddag i mai, på biltur mellom Oslo og Bergen. Veldig stille på hotellet, lite mennesker i resepsjonen og i fellesområdene. Helt greit rom, rent, men noe slitt. Fin utsikt utover fjorden fra balkongen på rommet. Mulig vi kom i lavsesong, men det var lite mennesker overalt, og derfor lite folk på jobb. En stakkars jente som fungerte som både resepsjonist, kelner, og stuepike. Lite variert buffet, og baren var stengt hele kvelden. Helt ok sted å overnatte, men ingen skikkelig hotellopplevelse.
Les hele anmeldelsen
4

takk for fint opphold !

3. juni 2015, Haugesund, Norge, Liv S

Fikk et fint rom med badekar og utsikt mot fjorden til ok pris. hyggelig betjening i resepsjonen ! frokost ok. beliggenhet topp etter skitur på vidda. rolig. kommer svært gjerne tilbake neste gang jeg…

Fikk et fint rom med badekar og utsikt mot fjorden til ok pris. hyggelig betjening i resepsjonen ! frokost ok. beliggenhet topp etter skitur på vidda. rolig. kommer svært gjerne tilbake neste gang jeg er i området. Tusen takk for meg !!! Som kommentar til hotell og fasiliteter nedenfor så ble ikke restaurant og bar utprøvd, å om hotellet er trendy eller et boutique hotel det vet jeg lite om ;)
Les hele anmeldelsen
1

Huff

20. mai 2015, Eidfjord, Norge, kjerringa2015

En ting var at Hurtigruten Fram sperret både fjordutsikt og kveldssol de to kveldene vi var der - og ingen informasjon om dette.Fikk bare beskjed om at den sikkert dro snart! Verst var det at noen av…

En ting var at Hurtigruten Fram sperret både fjordutsikt og kveldssol de to kveldene vi var der - og ingen informasjon om dette.Fikk bare beskjed om at den sikkert dro snart! Verst var det at noen av passasjerene satt med kikkert og så på oss.Da var det bare å gå inn og trekke for gardinene. Men det som verre var at vi - uten advarsel - hadde fått rom rett over baren. Fredag kveld var det såkalt "underholdning". Det var så høyt at det dirret i veggene. Ikke mulig å få sovet. Var nede først en gang for å få ørepropper. Hørte da at andre også hadde klaget på støynivået. Livemusikken tok da en pause og nivået på musikken ble lavere selv om den var for høy til å sovne, men vi fikk iallefall slappet litt av. Så - kl 01.30 dro det til igjen! Da fikk vi høre at dette rommet egentlig ikke skulle leies ut når det var underholdning. Dette pga for høyt støynivå! Hvorfor vi ble plassert der når det var mange andre rom ledige har vi ikke fått vite. Fikk da nytt rom i 3. etg så vi endelig kunne sove. Skulle reist tidlig hjem, men det gikk jo ikke. Hvis du fremdeles lurer på å bo på dette hotellet så vit at frokosten inntas ved langbord!
Les hele anmeldelsen
5

Nydelig opphold

18. mai 2015, Oslo, Norge, Marianne S

Bodde to netter på Quality Hotel & Resort Vøringfoss, og hadde det helt strålende. Vi var superheldige og fikk et nydelig rom med fjordutsikt og balkong. Hurtigruten Fram "sperret" en del av utsikten,…

Bodde to netter på Quality Hotel & Resort Vøringfoss, og hadde det helt strålende. Vi var superheldige og fikk et nydelig rom med fjordutsikt og balkong. Hurtigruten Fram "sperret" en del av utsikten, men været var helt nydelig så det gjorde ikke så mye. Litt synd at det ikke er noen norskspråkelige blant de ansatte (vi traff i hvert fall ingen), men de som jobber der er utrolig hyggelige og hjelpsomme.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK