Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel & Resort Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Vøringfoss

70% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 161 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Fjordutsikt

6. september 2015, , Morthen A

Vi fikk et fint oppgradert rom. Men det manglet håndsåpe og dusjsåpedispenseren var tom. Det ble tomt for shampoo kun en liten tube til 2 personer. Fantastisk beliggenhet og utsikt ut over fjorden.…

Vi fikk et fint oppgradert rom. Men det manglet håndsåpe og dusjsåpedispenseren var tom. Det ble tomt for shampoo kun en liten tube til 2 personer. Fantastisk beliggenhet og utsikt ut over fjorden. Frokostsalen ble åpnet 1 time før annonsert Det var lett å finne parkeringsplass.
Les hele anmeldelsen
5

Weekend-opphold

26. august 2015, Bergen, Norway, ferierende2015

Bra rom (familierom), bra mat både til frokost og middagsbuffet. Fint hotell med bra beliggenhet ved sjøen. Renhold OK. Hyggelig personale, men litt merkelig at ikke alle behersker norsk eller skandin…

Bra rom (familierom), bra mat både til frokost og middagsbuffet. Fint hotell med bra beliggenhet ved sjøen. Renhold OK. Hyggelig personale, men litt merkelig at ikke alle behersker norsk eller skandinavisk språk på et slikt hotell.
Les hele anmeldelsen
3

Hotell med flott beliggenhet

15. august 2015, Arendal, Norge, Elin T

Dette hotellet har en flott beliggenhet. Betjeningen var hyggelige men ikke helt oppdatert på tingenes tilstand. Vi fikk beskjed om at det var kun buffet mellom 6 og 9. Det var heldigvis en liten a…

Dette hotellet har en flott beliggenhet. Betjeningen var hyggelige men ikke helt oppdatert på tingenes tilstand. Vi fikk beskjed om at det var kun buffet mellom 6 og 9. Det var heldigvis en liten a la carte meny som var brukbar men ikke mer enn det. Vi valgte å spise et annet sted kveld nr 2. Hotellet har flott beliggenhet men det var ikke mer enn det som imponerte.
Les hele anmeldelsen
2

Verdens kjipeste frokost

31. juli 2015, , Anita W

Har ikke opplevd maken til dårlig frokost, og svenske Sandra i resepsjonen gjorde ikke noe for å heve det totale inntrykket. Skitne tepper og gardiner på rommet trekker heller ikke opp. Manglet hånds…

Har ikke opplevd maken til dårlig frokost, og svenske Sandra i resepsjonen gjorde ikke noe for å heve det totale inntrykket. Skitne tepper og gardiner på rommet trekker heller ikke opp. Manglet håndsåpe på badet!! Oppskrytt hotell med stort potensiale i vakre omgivelser.
Les hele anmeldelsen
3

Store forbedringer mulig

30. juli 2015, , Geir A

Et hotel som har en fantastisk beliggenhet og omgivelser som tar pusten fra enn. Rommet var stort og med fin utsikt. Bærer litt preg av slitasje. Middags bufeet ble ikke prøvd når prisen var 395 pr…

Et hotel som har en fantastisk beliggenhet og omgivelser som tar pusten fra enn. Rommet var stort og med fin utsikt. Bærer litt preg av slitasje. Middags bufeet ble ikke prøvd når prisen var 395 pr pers. Frokosten håper jeg er et gedigent arbeidsuhell. Jeg har aldri etter ca 60 overnattinger på Hotel det siste året sett mer talentløs frokost gjennomføring. Det manglet det meste for å si det slik. I løpet av de ca 40 minuttene vi tilbringe i frokost salen ble og var det tomt for det meste over lenger tid. Når vi ankom var det ikke grovt brød. Det kom etter ca 35 min. Tomt for ost i 25 min. Ja, jeg ble veldig opphengt i dette. Bacon. Eggerøre kaffekopper teskjeer manglet. Servitøren prøvde etter beste evne å løser alle forespørselen. Jeg var i frokost salen fra 0850 til ca 0940 med et lite tlf opphold. Mitt råd er å skjerpe seg grundig.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK