Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel & Resort Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Vøringfoss

70% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 149 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Weekend-opphold

26. august 2015, Bergen, Norway, ferierende2015

Bra rom (familierom), bra mat både til frokost og middagsbuffet. Fint hotell med bra beliggenhet ved sjøen. Renhold OK. Hyggelig personale, men litt merkelig at ikke alle behersker norsk eller skandin…

Bra rom (familierom), bra mat både til frokost og middagsbuffet. Fint hotell med bra beliggenhet ved sjøen. Renhold OK. Hyggelig personale, men litt merkelig at ikke alle behersker norsk eller skandinavisk språk på et slikt hotell.
Les hele anmeldelsen
3

Hotell med flott beliggenhet

15. august 2015, Arendal, Norge, Elin T

Dette hotellet har en flott beliggenhet. Betjeningen var hyggelige men ikke helt oppdatert på tingenes tilstand. Vi fikk beskjed om at det var kun buffet mellom 6 og 9. Det var heldigvis en liten a…

Dette hotellet har en flott beliggenhet. Betjeningen var hyggelige men ikke helt oppdatert på tingenes tilstand. Vi fikk beskjed om at det var kun buffet mellom 6 og 9. Det var heldigvis en liten a la carte meny som var brukbar men ikke mer enn det. Vi valgte å spise et annet sted kveld nr 2. Hotellet har flott beliggenhet men det var ikke mer enn det som imponerte.
Les hele anmeldelsen
2

Verdens kjipeste frokost

31. juli 2015, , Anita W

Har ikke opplevd maken til dårlig frokost, og svenske Sandra i resepsjonen gjorde ikke noe for å heve det totale inntrykket. Skitne tepper og gardiner på rommet trekker heller ikke opp. Manglet hånds…

Har ikke opplevd maken til dårlig frokost, og svenske Sandra i resepsjonen gjorde ikke noe for å heve det totale inntrykket. Skitne tepper og gardiner på rommet trekker heller ikke opp. Manglet håndsåpe på badet!! Oppskrytt hotell med stort potensiale i vakre omgivelser.
Les hele anmeldelsen
3

Store forbedringer mulig

30. juli 2015, , Geir A

Et hotel som har en fantastisk beliggenhet og omgivelser som tar pusten fra enn. Rommet var stort og med fin utsikt. Bærer litt preg av slitasje. Middags bufeet ble ikke prøvd når prisen var 395 pr…

Et hotel som har en fantastisk beliggenhet og omgivelser som tar pusten fra enn. Rommet var stort og med fin utsikt. Bærer litt preg av slitasje. Middags bufeet ble ikke prøvd når prisen var 395 pr pers. Frokosten håper jeg er et gedigent arbeidsuhell. Jeg har aldri etter ca 60 overnattinger på Hotel det siste året sett mer talentløs frokost gjennomføring. Det manglet det meste for å si det slik. I løpet av de ca 40 minuttene vi tilbringe i frokost salen ble og var det tomt for det meste over lenger tid. Når vi ankom var det ikke grovt brød. Det kom etter ca 35 min. Tomt for ost i 25 min. Ja, jeg ble veldig opphengt i dette. Bacon. Eggerøre kaffekopper teskjeer manglet. Servitøren prøvde etter beste evne å løser alle forespørselen. Jeg var i frokost salen fra 0850 til ca 0940 med et lite tlf opphold. Mitt råd er å skjerpe seg grundig.
Les hele anmeldelsen
4

Fantastisk service og beliggenhet

28. juli 2015, Bergen, Norge, Hildegunn67

Vi bestilte en overnatting på nett et par dager før ankomst. Fikk bekreftet denne. Ankomstdagen skulle vi kjøre et godt stykke til hotellet. Vi varslet derfor om at vi ville lomme sent, rundt kl 20.…

Vi bestilte en overnatting på nett et par dager før ankomst. Fikk bekreftet denne. Ankomstdagen skulle vi kjøre et godt stykke til hotellet. Vi varslet derfor om at vi ville lomme sent, rundt kl 20.00. Senere så vi at også dette ville bli passert, og ringte tilbake med ny ankomsttid, rundt kl 21. Siden vi visste at kjøkkenet stengte kl 21.00, bestilte vi like godt middag med det samme, slik at det ikke skulle bli noe stress med det. Ca 21.15 ankom vi hotellet, og damen i resepsjonen kjente oss igjen idet vi kom inn døren. Hun sa at maten straks var klar. Hun sa også at hun hadde oppgradert oss til et rom med sjøutsikt og balkong, hennes favorittrom. Mens vi sjekket inn, kom en hyggelig servitør og sa at nå var maten klar. Det er mulig noen synes dette er sånn det skal være, men vi synes det var kjempeflott service! Takk for det 😊! Vi kommer gjerne tilbake. Hotellet har også flott beliggenhet i forhold til bl.a. å gå mange turer, bl.a til Kjeåsen, samt å utforske området langs Hardangerfjorden og oppe på Hardangervidda.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK