Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Restaurant og bar

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Hver dag: 12.00 - 17.00

Middag

Hver dag: 18.00 - 21.30 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med hotellet om du har noen spørsmål, eller om du ønsker å planlegge en spesiell anledning. Telefon 53 67 41 00 eller e-post qr.voringsfoss@choice.no

På Quality Hotel & Resort Vøringsfoss tilrettelegger vi for at alle måltider skal være sunne og gode, og kunne inntas i en behagelig atmosfære med utsikt over Hardangerfjorden.

Restaurant Hardangerfjord

Det er i vår restaurant Hardangerfjord vi serverer frokost, lunsj og middagsbuffet. Våre kokker lar seg inspirere av Hardangers mattradisjoner når de planlegger og serverer måltider til våre gjester. Fra restauranten kan du også gå til vår uteservering, hvor du har Hardangerfjordens beste utsikt over høye fjell og dype fjorder. Sjansen er også stor for at du ser et stort cruiseskip seile innover fjorden. Om du har noe spesielt planlagt skreddersyr gjerne våre kokker en unik matopplevelse til dere.

Bestastovo

Innenfor Restaurant Hardangerfjord finner du Bestastovo, hvor vi serverer vår á la carte-meny. Her serverer vi lokale retter fra Hardanger oppdatert med moderne smaker og anretning. Kunnskap om eksisterende matkultur og nye måter å tilberede på, fører til at vi kan utnytte de lokalt tilgjengelige råvarene på nye og spennende måter, med uvanlige kombinasjoner og spennende smaker.

Fossatrommo

Vår bar Fossatrommo har 20 års aldersgrense. Her kan du nyte et godt glass vin eller øl etter anbefaling fra dyktige bartendere, og følge med på det som skjer på bryggekanten rett utenfor. Vi har også flere salonger som innbyr til sosiale sammenkomster.

2.200.163.775 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK