Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel & Resort Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Velkommen til kurs, møte eller konferanse med landets beste fjord- og fjellutsikt.

Tilrettelagt konferanse

Quality Hotel & Resort Vøringsfoss er tilrettelagt for gjennomføring av konferanser med inntil 250 deltagere. Med 3 møterom og 10 grupperom er vi behjelpelige med alle typer arrangement. En konferanse hos oss skaper en unik ramme for kreativt og inspirerende arbeid.

Aktivitet og opplevelse

Å ha kurs innerst i Hardangerfjord uten å bevege seg utenfor dørene kan vanskelig la seg gjøre. Vi organiserer og skreddersyr gjerne et variert, spennende og inspirerende program for dere, fylt med natur, aktivitet, opplevelser og gode minner for livet.

Kontakt

For informasjon og booking, ta kontakt med hotellet på telefon  53 67 41 00 eller e-post qr.voringsfoss@choice.no

2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK