Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Vøringfoss

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Hver dag: 12.00 - 17.00

Middag

Hver dag: 18.00 - 21.30 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

For informasjon og booking, ta kontakt med hotellet på telefon  53 67 41 00 eller e-post qr.voringsfoss@choice.no

Velkommen til Quality Hotel & Resort Vøringsfoss, og våre storstuer i hotellets første etasje.

Restaurant Hardangerfjord og Bestastovo

Våre restauranter finner du i 1. etasje, med inngang ved resepsjonen. Her serveres det både á la carte-meny, og en middagsbuffet i sommersesongen. Vi lar oss inspirere av mattradisjoner fra Hardanger, og er ikke redde for å legge til en moderne vri for en unik kulinarisk opplevelse.

Fossatrommo

Vår bar Fossatrommo ligger innenfor restaurantene, og inviterer deg til en behagelig atmosfære for å nyte et godt glass å drikke. I tilknytning til Fossatrommo finner du også våre salonger, for dere som ønsker å trekke dere litt tilbake.

Konferanse

Vi byr på Hardangerkonferanse, med fjord, fjell, inspirasjon og motivasjon. Hos oss er det et godt miljø for møter, kurs og konferanse, med tilrettelagte fasiliteter, matopplevelser og ekskursjoner. Vi planlegger mer enn gjerne sammen med deg.

Galleri NB Nils Berglien

Hotellet har tradisjoner tilbake til sent på 1800-tallet. Den norske kunstneren Nils Bergslien (1853 - 1928) hadde et fast rom i det gamle hotellet, hvor en del av hans arbeid ble festa på lerret og plassert rundt på hotellet. Disse er i dag samlet i Galleri NB Nils Bergslien, som ligger i tilknytning til hotellet. Bergslien var kjent for sine nasjonalromantiske folkelivsskildringer og motiv fra eventyr og sagn. Mange husker ham for hans mange, og ofte komiske, nissebilder. 

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK