Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Skjærgården

Trening og velvære

Åpningstider

Badeparken (for hotellgjest)

Mandag - fredag: 07.00 - 21.00
Lørdag: 07.00 - 20.00
Søndag: 07.00 - 18.00

Badeparken (for dagsbesøkende)

Mandag - fredag: 15.00 - 21.00
Lørdag: 11.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 18.00

My Life Treningssenter

Mandag - fredag: 09.00 - 21.00
Lørdag: 09.00 - 18.00
Søndag: 09.00 - 17.00 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Quality Hotel & Resort Skjærgården har samarbeidspartnere som tilbyr både behandlinger, massasje og treningstimer, i tillegg til eget tilbud.

Relax i Badeparken

Inne i Badeparken finner du både sauna og steambadstu, i tillegg til de tre boblebadene som er i badeanlegget. Her er det gode muligheter for å trekke seg tilbake fra fartsfylt bading, og senke skuldrene. Ute finner du også solstoler, hvor du kan nyte noe godt å drikke eller en god bok med utsikt over sjøen.

My Life Treningssenter

Vegg i vegg med hotellet ligger treningssenteret My Life. Vi har adgangskort slik at våre gjester kan benytte seg av treningsrom og apparater når de selv måtte ønske, og det er en egen timeplan hvor våre gjester kan melde seg på gruppetimer. Hos My Life finnes både treningsapparater, vektrom, spinningsal og aerobicsal.

Go Sportive i Skjærgårdshallen

Like i nærheten av Quality Hotel & Resort Skjærgården finner du Skjærgårdshallen, en stor multi- og flerbrukshall med spennende muligheter. Hallen har håndballbane, fotballbane, klatrevegg, treningssenter og løpebane, for å nevne noe. Vi samarbeider tett med Skjærgårdshallen. Er dere et idrettslag, en cup som samler flere lag, en bedrift som vil skape samhold gjennom trening, eller en vennegjeng som har lyst på en aktiv helg med klatring? Ta kontakt med oss, vi har mange gode forslag til deg. Fortell oss hvem dere er og hva dere har lyst til, og vi skaper et arrangement sammen med dere. 

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK