Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Skjærgården

Mat og drikke

Restaurant

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 12.00 - 14.00
Lørdag:  13.00 - 15.00

Middag

Mandag - torsdag: 18.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 21.30
Søndag: Stengt

Smårettmeny

Mandag - lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 15.00

Pizzameny

Mandag - søndag: 12.00 - 23.00

Bar

Mandag - torsdag: 18.00 - 01.30
Fredag - lørdag: 18.00 - 02.00
Søndag: Stengt 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 35 97 81 00 eller på e-post qr.badeparken@choice.no

Quality Hotel & Resort Skjærgårdens kjøkken har fokus på gode råvarer fra nærområdet.

Lokale og ferske råvarer

Til alle måltider er vi opptatt av av å servere god og sunn mat, og vi strekker oss langt for å kunne benytte oss av lokale råvarer. Hotellet ligger i strandkanten med sjøen som nærmeste nabo, og det liker vi å bruke som en fordel i matlagingen. Derfor har vi fersk fisk på menyen hver eneste dag.

Reker på terassen

I sommersesongen kan du nyte ferske reker fisket rett utenfor døren vår på terassen. Vi serverer de beste rekene fra Langesund Fisk. Spør du oss er rekene en god nok grunn i seg selv til å besøke Langesund. Fjern først hodet, deretter halen, nyt rognen og legg resten på en fersk skive loff, skvis litt sitron over, lukk øynene og ny smaken av sommer og sol. 

Grillkveld

På vår veranda finner du gode sittemuligheter, og du kan alltid velge å nyte måltidet ditt utendørs. På sommeren har vi grillaften en gang i uken hvor vi flytter kjøkkenet ut og serverer derfra. Ta gjerne kontakt med hotellet for nærmere informasjon.

Christer Berens' opplevelsesmeny

Sammen med mat- og vinkjenneren Christer Berens har kokker fra Quality Resorts skapt en nydelig og inspirerende mat- og vinmeny for kurs og konferansedeltagere. Menyen består blant annet av urtebakt kveite, vårkylling med pancetta og syltede jordbær. Vi ønsker å gi våre gjester en opplevelse og smak av våren gjennom kombinasjonen av mat og vin som står perfekt sammen. 

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK