Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Skjærgården

Konferanse

Kapasitet

Nedenfor kan du se makskapasiteten i de forskjellige lokalene.

Admiralen

100 personer

Kommandøren

100 personer

Kapteinen

80 personer

Admiralen + Kommandøren

220 personer

Kommandøren + Kapteinen

170 personer

Admiralen + Kommandøren + Kapteinen

350 personer

Cort Adler

40 personer

Skipperen

30 personer

Grupperom - 10 stk

Opp til 10 personer i hvert rom

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte Mona Torre for mer informasjon og forespørsel på 
+47 35 97 81 44 eller via mona.torre@choice.no

Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund har lang erfaring med gjennomføring av små og store konferanser.

Konferanse ved sjøen

Hos oss kan dere hente inspirasjon fra sjøluft og den vakre naturen rundt hotellet mens dere har en givende og aktiv dag. Vi har et fleksibelt konferanseopplegg med både store og små lokaler, og det er store og gode arealer til mingling og kurs.

Fleksibel konferanse

Vi har konferanselokaler som er funksjonelle og fleksible. Flere av våre konferanselokaler og møterom er mulige å slå sammen, og det er dermed gode muligheter for å få tilpasset lokaler etter antall personer og formålet med konferansen. Alle konferanselokaler kan også innredes etter ønske og behov: Vi har mulighet til å møblere lokalene både som kinooppsett (oppgitt antall på venstre side), klasseromoppsett, hestesko og småbord. Antall bord og personer vil da variere. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for deg.

Aktiv konferanse

Med sjøen som nærmeste nabo på den ene siden og Skjærgårdshallen på den andre siden, er vi behjelpelige med å bygge en konferanse fylt av både møter og aktiviteter sammen med deg. Vi har flere samarbeidspartnere som sammen med oss vil gi dine kursdeltagere en opplevelse litt utenom det vanlige. Selskapet Luftetur arrangerer både ute- og inneaktiviteter for enhver smak, mens Bjønnes Charter tar dere med båttur i skjærgården, eller ut på havfiske. I Skjærgårdshallen kan det meste av idrett arrangeres - her er det bare baner, treningsrom og klatrevegg. Ta kontakt med oss, så setter vi et program sammen.

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK