Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand er familiehotellet for en aktiv familieferie. Som nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til en av Norges største kjøpesentre er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Quality Hotel & Resort Kristiansand 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Mat er så mangt. Hos oss er det både en del av hverdagen, og en opplevelse i seg selv - som vi gjerne inviterer deg med på å å skape.

Restaurant Sørlandsstuene

Matserveringen på Quality Hotel & Resort Kristiansand foregår i restaurant Sørlandsstuene, en lys og romslig restaurant med en rekke forskjellige romløsninger. Uansett situasjon eller anledning - hos oss er det plass til alle og enhver.

Frokost fra hjertet

Vi har et stort fokus på at maten skal være næringsrik. Alle dager bør starte med en god frokost, og den sier vi at vi serverer fra hjertet. Her finner du frisk frukt og grønnsaker i tillegg til et stort utvalg av pålegg, brødmat, frokostblandinger og varmretter. Hver morgen har vi en egen omelettkokk på plass, som står beredt til å lage deg en egen omelett a la minute mens du venter. Du velger selv hva omeletten din skal inneholde. Og om den smaker så godt som vi håper, er det lov å be om en til.

Husets søndagsbuffet

Vår søndagsbuffet er en opplevelse i seg selv - vi slår på stortromma hver søndag og disker opp med en ekstra god søndagsbuffet, som har blitt kjent for sin gode stemning og matopplevelse. Vi ønsker alle velkommen! Under buffeten er det aktivitetsledere som sysselsetter barna.

Husets pizzaovn

Hotellet har en egen italiensk pizzaovn, hvor alle kan bestille pizza som kan nytes enten innendørs, på rommet, eller utendørs om det er vær og vind til det. Pizza kan bestilles mellom 12.00 og 22.00 hver dag hele uken. Velbelkomme!

Kokepunktet

Kokepunktet er vår nylansering. Her har vi skapt et eget kjøkken hvor man får være med våre egne kokker i matprosessen - helt fra tilberedelse og oppkutting av grønnsaker til å smake på det ferdige måltidet. Vi snakker også om hvor råvarer kommer fra, om hygiene, og om nye smaksopplevelser. Kokepunktet er både for barn og voksne, enten hver for seg eller sammen. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen et program for dere. Hva med å ta med kollegaer, eller vennegjengen?

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.30
Søndag: 08.00 - 11.00

Frokost i sommerperioden
(1. juli - 15. august)

Mandag - søndag: 07.30 - 11.00

Lunsj

Mandag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.00

Terassen (ved godt vær)

Mandag - søndag: 15.00 - 21.00

Bar

Mandag - søndag: 18.00 - 24.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon. Telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

2.271.168.780 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK