Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Event

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

For bryllup

Kjøkkensjef Janish Elawalla
telefon: 95225152
epost:
janish.elawalla@choice.no

Vi stiller både lokale, personale, tid og energi til disposisjon for å hjelpe deg med å lage fest.

Alle anledninger

Uansett anledning eller størrelse vil vi hjelpe deg med å arrangere selskap! Vi har store lokaler og kjøkken klart til disposjon, og vil veldig gjerne få lov til å planlegge sammen med deg, slik at festen eller selskapet ditt blir så bra som overhodet mulig.

Bryllup

Vi skreddersyr ditt drømmebryllup og kan hjelpe til med det aller meste. Vår kjøkkensjef lager en meny som er tilpasset deres preferanser både når det gjelder smak og pris, og hotellets egen blomsterdekoratør har lang erfaring innen dekorering fra både inn og utland og gjør sitt ytterste for at både brud, brudgom og gjester får en uforglemmelig dag. Kuvertpriser og menyer blir laget spesielt til hvert bryllup så for mer informasjon så foreslår vi at dere tar kontakt med vår restaurantsjef Janish Elawalla for mer informasjon og prisoverslag.

Temafester

Vi er store på temafest - vi koser oss når vi kan stille i stand en fest helt utenom det vanlige! Hva med en Oscar-aften, med glamorøse kjoler, høye stettglass og sirlig oppsatt hår? Eller kanskje en Las Vegas-aften, med grønne bord, terninger og spenning som ikke ligner noe annet? Vi kan også ta dere med tilbake til den ville vesten og lage en skikkelig Cowboyfest. Her er det kun fantasien som setter begrensninger - ta kontakt med oss, så kan vi sammen planlegge og skape tidenes fest!

1.913.149.030 27