Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel & Resort Kristiansand

Barnas Hotell

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon. Telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

Vi er stolte av å være et familiehotell som tilbyr et variert og aktivt opphold med fokus på barna.

Velkommen til store og små

Som familiehotell har vi en rekke fasiliteter for barn. Hos oss er alle velkommen, og vi vil gjøre vårt ytterste for at oppholdet, måltider og aktiviteter vil bli minneverdig for hele familien.

Barnas Hotell

I sommersesongen byr vi på underholdning for både store og små med levende musikk og fascinerende live show. Vårt populære lekerom har egen aktivitetsleder som gir deg mulighet for et pust i bakken. Vi har også egen barnebuffet og matorientert fritidsordning for barn. Etter en hektisk dag kan du lene deg tilbake å se en god film i vår kinosal. Vi kalles ikke Barnas Hotell uten grunn.

Kokepunktet

Quality Hotel & Resort Kristiansand har lansert kjøkkenkonseptet Kokepunktet. Et eget kjøkken hvor barna sammen med våre kokker lærer om mat. Barna tilbreder mat og får samtidig kunnskap om hvor råvarene kommer fra, om hygiene og teste nye smaksopplevelser. Både morsomt og lærerikt.

For hele familien

Et godt familiehotell har også tilbud for de voksne. I tillegg til kort avstand til Bjaavann 18-hulls golfbane og badestrender har hotellet egen sandvolleyballbane og oppvarmet 25 meters svømmebasseng. Vi har også et samarbeid med det døgnåpne treningssenteret Fitness 24/7 i Sørlandsparken, hvor alle våre gjester trener gratis. Du kan også ta deg en forfriskende svømmetur mens barna boltrer seg i vårt utendørs lekeområde med kabelbane, klatrestativ og mye mer. Vi sørger for at ditt besøk hos oss gir både velvære for deg og en spennende opplevelse for barna. Unn deg et hotellopphold for hele familien i naturskjønne omgivelser.

1.913.149.030 23