Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Aktiviteter

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon. Telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Kristiansand - Norges svar på sydenparadis.

Ferie

Du trenger ikke reise så langt for å komme til syden - du trenger bare å reise til Kristiansand. Både Kristiansand by, området rundt med Kristiansand Dyrepark, sandstrender og turstier gjør Kristiansand til det ideelle reisemålet.

Hos oss

Hos oss  på hotellet tilbyr vi aktiviteter året rundt, og enda mer på sommertid. Vi har en egen sandvolleyballbane tilgjengelig for våre gjester, samt badebasseng som er oppvarmet med lengdebaner og lekeområder. Her kan du slappe av på bassengkanten med en god bok om du ønsker det, eller boltre deg fritt i lekeområdene våre. Innendørs lager vi varierte situasjoner hver sommer - kanskje det er piratskip eller prinsesseslott her akkurat når dere kommer? Uansett om du besøker oss som privatperson, barnefamilie eller konferansegjest hjelper vi deg med å sette sammen et aktivitetsprogram. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kristiansand Dyrepark

Dyreparken er et velkjent reisemål i Norge, og bor du hos oss har du kort vei til landets største dyrepark. Her kan du besøke dyrepasserne, bade i badeland, treffe Kaptein Sabeltann, eller vandre rundt i Thorbjørn Egners Kardemommeby. Her kan dere også nyte en sunn lunsj mellom alle aktivitetene.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK