Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Svømmebasseng

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon på telefon +47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

Ta deg en forfriskende dukkert i vårt utendørs svømmebasseng. Det er 25 meter langt og temperaturen ligger på ca 28 grader.

To basseng

Det er åpent store deler av året, men holdes stengt i de kaldeste månedene. Det finnes også eget barnebasseng med vannhøyde ca 30 centimeter hvor de aller minste barna kan kose seg.Det finnes både solstoler for de som ønsker litt farge på kroppen samt bord og stoler hvor man kan innta en deilig lunsj

Kafè Hagen

I vår sommersesong holder «Hagen» åpent. Det er en liten kafe ved bassengkanten hvor man kan få kjøpt deilige småretter og forfriskende drikke.

Treningssenter i sørlandsparken

Hotellet har også samarbeid med treningssenter i Sørlandsparken. Våre gjester kan få låne inngangskort her og trene gratis i døgnåpent helsestudio. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK