Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Restaurant og bar

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.30
Søndag: 08.00 - 11.00

Frokost i sommerperioden
(1. juli - 15. august)

Mandag - søndag: 07.30 - 11.00

Lunsj

Mandag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.00

Terassen (ved godt vær)

Mandag - søndag: 15.00 - 21.00

Bar

Mandag - søndag: 18.00 - 24.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon. Telefon + 47 38 17 77 77 eller e-post qr.kristiansand@choice.no

Velkommen til Restaurant Sørlandsstuene, hvor vi serverer mat fra hjertet.

Stemning og minner

I vår restaurant ønsker vi å skape god stemning, gode opplevelser og gode minner. Et godt skritt på veien kommer man med god mat og godt drikke, og resten gjør vi selv, med godt selskap og fine samtaler. 

Frokost

Vi serverer frokost hver morgen, hele året. Her finner du en velassortert buffet, hvor du kan forsyne deg med akkurat det du ønsker, og så mye eller lite du vil. Vi har et godt utvalg økologiske produkter du kan kose deg med, og vi kan forsikre deg om at alle egg som blir servert kommer fra økologiske gårder. Vi har en egen omelettkokk som hver morgen serverer deg omeletten din akkurat slik du ønsker - laget på minuttet, mens du venter og kjenner den gode lukten av ferske grønnsaker og stekt egg.

Middag

Vi serverer både à la carte og buffet i Restaurant Sørlandsstuene. Meny og utvalg kan variere avhengig av årstid og sesong. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker.

Søndagsbuffet

Vår velkjente søndagsbuffet serveres hver søndag fra kl 13.00 til kl 18.00. Da ønsker vi velkommen til store og små, unge og gamle, for å samles rundt bordene og gjøre akkurat det man skal gjøre på en fridag - nyte god mat og godt selskap.

Selskap

Vi tar gjerne imot forespørsel på alle slags selskap - dåp, minnestund, konfirmasjoner og feiringer av alle slag. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon vedrørende kapasitet og prisoverslag. 

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK