Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Fasiliteter

Åpningstider Sørlandsstuene

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.30
Søndag: 08.00 - 11.00

Frokost i sommerperioden (1. juli - 15. august)

Mandag - søndag: 07.30 - 11.00

Lunsj

Mandag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.00

Terassen (ved godt vær)

Mandag - søndag: 15.00 - 21.00

Bar

Mandag - søndag: 18.00 - 24.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

På Quality Hotel & Resort har vi fasiliteter til enhver anledning. 

Opplevelser

Vi er et stort hotell med mye å by på, uansett anledning eller hvor lenge du skal oppholde deg hos oss. Vi står alltid klare med en hjelpende hånd enten til din kollega eller din datter - vi er her for å gjøre ditt opphold til en opplevelse.

Restaurant Sørlandsstuene

Vårt kjøkken er stort og allsidig. Hos oss lager vi både frokost, lunsj og middag til alle hotellets overnattingsgjester og konferansegjester. Vi skaper gode matopplevelser til arrangement og selskaper, og vi vil alltid gjøre vårt beste for at du trives i vår storstue.

Svømmebasseng 

Vi har et stort utendørs svømmebasseng, som i tillegg er oppvarmet. Det har 25 meters lengde, så her går det både an å kose seg og legge inn en treningsøkt. Det finnes også et grunt basseng for barna.

Sørlandskonferanse

Vi tilbyr både små og store kurs og konferanser for bedrifter og organisasjoner. Ta kontakt med vår salgsavdeling, og vi vil tilrettelegge møtene dine for at de skal bli både produktive og hyggelige.

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK