Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Hafjell

Barnas Hotell

Kontakt

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har noen spørsmål.

Telefon: +47 61 27 77 77
E-post: hafjell@choice.no

Hos oss blir alle barn tatt i mot med åpne armer av både hotellet, personale og Piccolo.

Barnas Hotell

I alle skoleferier er Hafjell Barnas hotell. Da tilrettelegger vi for at barna skal få en ferie fylt med aktiviteter, dans, lek, sang og sprell. Vår helt egen husmus Piccolo hjelper oss, det er nemlig han som er sjefen på Barnas Hotell.Her har vi kino, barnedisco, biljard, spill, tegnerom, svømmebasseng og ansiktsmaling - og du kan velge selv hva du vil gjøre.

Weekend

Hver eneste helg har vi barneinnsjekk. Det betyr at barna kan komme og sjekke inn på hotellet i sin egen skranke, og det kan også hende at det finnes en overraskelse der.

Skoleferier

Når barna har fri fra skolen, kommer Piccolo ned fra gjemmestedet sitt på loftet. Vi åpner barneinnsjekken, og Piccolo kommer til både frokost og middag hver dag. Vi lager en egen barnebuffet tilpasset unge ganer, og hver kveld er det minidisko og kino. Det finnes til og med en helt spesiell drikk som det er bare barna som får lov til å drikke. I løpet av skoleferien arrangeres det også familiequiz.

Aktiviteter i nærområdet

Lillehammerområdet er fylt med aktiviteter for både store og små, barn og voksne. Ta en kikk på våre aktivitetssider for sommer og vinter, og ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Tilpassede fasiliteter

Vi har både familierom og andre romløsninger som fungerer godt for familier, enten det er med småbarn eller litt større barn. Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi best mulige løsning sammen.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK