Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 158 anmeldelser.

3,5

59% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Renslighet
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3,5
Verdi
3
Rom
4
Sted

3

Hyggelig og sentralt

2. mars 2015, Askim, Norge, LisbethS_2011

Vi er meget fornøyd med vårt opphold her. Vi kom for å benytte oss av alpinanlegget og hotellet var helt perfekt for oss for det formålet. Vi hadde et familierom for 4stk, det var litt slitent men hel...

Vi er meget fornøyd med vårt opphold her. Vi kom for å benytte oss av alpinanlegget og hotellet var helt perfekt for oss for det formålet. Vi hadde et familierom for 4stk, det var litt slitent men helt greit. Badet var dårlig utstyrt og dårlig belyst men også helt greit. Vi har et bra inntrykk av stedet og fellesområdene var helt topp. Vi valgte å spise middag i Restauranten SMAK med venner som ikke var gjester på hotellet, vi var 6 voksne og 5 barn. Det var en fryktelig opplevelse. Maten som var tilbudt til barna var stusselig. Maten vi bestilte til voksne var fantastisk god, men vi måtte vente på den i to timer og ingen fikk maten på likt, servitøren hadde i tillegg en arrogant holdning. Synd, siden dette ødela mye for resten av kvelden. Frokosten var veldig bra og personalet var hyggelig .
Les hele anmeldelsen Lukk

3

vinterferie 2015

27. februar 2015, Fredrikstad, Norge, Leif O

En fin tur på Hafjell med mange gode opplevelser i alpin anlegget, vi koste oss i bassenget og badstuen på Quality Hotel & Resort Hafjell. Noen dårlige opplevelser med tanke på middagene vi ble serv...

En fin tur på Hafjell med mange gode opplevelser i alpin anlegget, vi koste oss i bassenget og badstuen på Quality Hotel & Resort Hafjell. Noen dårlige opplevelser med tanke på middagene vi ble servert på hotellet de var heller dårlige.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Veldig hyggelig hotell!

22. februar 2015, Drøbak, Norge, Tina B

Vi er strålende fornøyd med vårt 2 dagers opphold. Betjeningen i resepsjonen var utrolig hyggelige og hjelpsomme. Maten i restauranten var veldig god! Barnevennlig hotell med avslappet og god atmosfær...

Vi er strålende fornøyd med vårt 2 dagers opphold. Betjeningen i resepsjonen var utrolig hyggelige og hjelpsomme. Maten i restauranten var veldig god! Barnevennlig hotell med avslappet og god atmosfære. Rommene kunne trengt en liten oppussing, og garderoben i svømmehallen var veldig liten. Men alt i alt en super opplevelse!

Svar fra eier

1. mars 2015

Hei Tina Takk for hyggelige ord. Dette gleder oss alle og spesielt personalet som hver eneste dag gjør en fantastisk jobb. Ja, Hafjell regionen har masse å by på. Alpinsenteret holder åpent til langt ut i april som etter følges av åpning i Hunderfossen Familiepark i mai. Håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning. Ønsker deg med familie en riktig god vår og sommer når den tid kommer. Mvh Erik Fostervoll, adm.dir.

Les hele anmeldelsen Lukk

3

Helt ok

22. februar 2015, , Lene H

Fine oppusede fellesarealer. Personalet var hyggelig. Romfløyene og rommene trenger sårt oppussing. Putene var av de verste jeg har prøvd å sove på noen gang. Ville ikke hatt de i en gjesteseng hjemme...

Fine oppusede fellesarealer. Personalet var hyggelig. Romfløyene og rommene trenger sårt oppussing. Putene var av de verste jeg har prøvd å sove på noen gang. Ville ikke hatt de i en gjesteseng hjemme engang. Frokosten var bra, men kaotisk og mange folk. Garderobene til bassenget var ekstremt trange. Bassenget var fint, men det ble trangt i vinterferien med mange der samtidig.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Et "glutenvennlig" hotell. En glede for alle med Cøliaki.

23. januar 2015, Lunner, Oppland, Norway, Linda L

Var på kurs og var svært firnøyd. Rent og hyggelig rom. Lyst og delikat bad. Det aller beste og det dere kan bruke i markedsføringen er at dere er et hotell som tar matallergier/glutenintoleranse p...

Var på kurs og var svært firnøyd. Rent og hyggelig rom. Lyst og delikat bad. Det aller beste og det dere kan bruke i markedsføringen er at dere er et hotell som tar matallergier/glutenintoleranse på alvor. Litt tett luft på rommet. Ellers toppers.
Les hele anmeldelsen Lukk

2.170.161.986 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK