Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 181 anmeldelser.

3,5

58% besøkende anbefaler dette hotellet.
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service

3

Familietur til Hafjell

27. mai 2015, Oslo, Norge, 282remib

Jeg anbefaler ingen som skal ta det med ro som familien å reise til dette hotellet i uke 21. Hotellet blir brukt av fotballlag som er der for trollcup. Vi ble møtt av hyggelig personal som forsøkte ...

Jeg anbefaler ingen som skal ta det med ro som familien å reise til dette hotellet i uke 21. Hotellet blir brukt av fotballlag som er der for trollcup. Vi ble møtt av hyggelig personal som forsøkte å gjøre oppholdet så bra som mulig. Men når det er 30-40 barn som leker i heis, trapphus og løper over alt med et lydnivå som skjærer i øra, blir oppholdet mindre hyggelig. Utover dette kan jeg anbefale hotellet for gjester som skal på andre fasiliteter rundt om og i Hafjell.
Les hele anmeldelsen Lukk

4

Bra hotell

25. mai 2015, Oslo, Norge, Embla233

Veldig fine fellesareal med en veldig koselig plass for røykere på sørsiden av hotellet. Hyggelige ansatte og bra frokost. Ikke så mye å oppleve på sommeren for kun voksne, men et bra sted for barnefa...

Veldig fine fellesareal med en veldig koselig plass for røykere på sørsiden av hotellet. Hyggelige ansatte og bra frokost. Ikke så mye å oppleve på sommeren for kun voksne, men et bra sted for barnefamilier med Lilleputthammer rett ved siden av.

Svar fra eier

29. mai 2015

Hei Takk så mye for deres besøk og ikke minst gode tilbakemeldinger. Visste du at Lilleputthammer stadig har nyheter for sommeren? Hafjell er et eldorado for barnefamilier og Hunderfossen Familiepark ligger også like ved. Her er det mye å oppleve. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake. Riktig god sommer. Beste hilsener Erik Fostervoll (Adm. Dir)

Les hele anmeldelsen Lukk

5

QUALITY HAFJELL HOTEL ER ET HOTEL DET ER VERDT Å BESØKE

17. mai 2015, Elverum, Inge V

Jeg hadde gleden av å være gjest på Quality Hafejll Hotel i perioden 06.03.-08.03.15 Jeg var invitert til WORD CUP arrangement i Kvitfjell, og jeg valgte Quality Hafjell Hotel som mitt bosted den wee...

Jeg hadde gleden av å være gjest på Quality Hafejll Hotel i perioden 06.03.-08.03.15 Jeg var invitert til WORD CUP arrangement i Kvitfjell, og jeg valgte Quality Hafjell Hotel som mitt bosted den week-enden fordi at jeg ble anbefalt hotellet av noen bekjente av meg. Jeg sjekket inn på Quality Hafjell Hotel på fredag ettermiddag. Det var helt fullt på hotellet og med masse innsjekking til samme tid. Det skulle samme week-end være et stort idretts arrangement i Hafjell. Jeg ble veldig overrasket og satte pris på at resepsjonisten som sjekket meg inn viste at hun så oss andre som stod i innsjekkingskøen. Jeg synes det var greit å vente så lenge siden jeg var blitt registrert og sett av resepsjonisten. Ved innsjekking så ble jeg informert om alt jeg burde vite under mitt opphold på hotellet. Rommet var rent og fint, og ikke minst utrolig gode senger. Så jeg fikk to netter med god søvn. Hotellet har også en ny spisesal og en lekker resepsjons og bar område. Med deilige møbler hvor man kunne slappe av og nyte et glass rødvin. Selv om det var fullt hotel så fungerte det utrolig bra i spisesalen både under kvelds buffeten og frokosten. Både kokker og servitører var flinke med supplering. Samt at servitørene også var flinke med å rydde tallerkener, under måltidene, og i tillegg spurte de om frokosten smakte. Da man forlot spisesalen etter frokosten så ble man ønsket "En fin dag". Bare den lille kommentaren betyr at man på Quality Hafjell Hotel har forstått at det er GJESTEN som er viktigst. Kjempebra!!! Jeg benyttet meg også av hotellets treningsrom som var veldig bra utstyrt.. Så jeg fikk utført en skikkelig treningsøkt. På Quality Hafjell Hotel er det et serviceminded og hyggelig personale. Hotellets personale var veldig nøye med å sette "GJESTEN I FOKUS". I tillegg så har hotellet en direktør som utførte sin jobb som vert på en alldeles utmerket måte. Direktøren var synlig på hotellet i hele week-enden. På Quality Hafjell Hotel mangler man ikke noe som gjest. Her får man alt man trenger og har behov for av både god mat, god seng og GOD SERVICE. Så dette er et hotel kan jeg trygt anbefale både som KURS- KONFERANSE og FERIE/FRITIDS HOTEL. Så Quality Hafjell Hotel er i aller høyeste grad verdt et besøk.

Svar fra eier

29. mai 2015

Hei Inge Viken. Takk for deres besøk og hyggelige tilbakemeldinger. Vi arbeider så godt vi kan, i hver eneste avdeling hver eneste dag med å gi våre gjester den beste gjesteopplevelsen. Da er det svært hyggelig å bli sett av gjestene på hotellet. Din tilbakemelding motiverer oss alle på hotellet. Vi ønsker deg en riktig god sommer og ønsker deg velkommen tilbake til oss. De aller beste hilsener Erik Fostervoll (Adm. Dir)

Les hele anmeldelsen Lukk

1

Nedslitt og oppbrukt

27. april 2015, , Gunnar K

Høy pris. Dårlig standard, skitne rom med avreven tapet, manglende listverk, utslitte gulvtepper, urene bad, knøttsmå familierom. Man har lagt mye penger i resepsjon og lobby, men rommene har ikke...

Høy pris. Dårlig standard, skitne rom med avreven tapet, manglende listverk, utslitte gulvtepper, urene bad, knøttsmå familierom. Man har lagt mye penger i resepsjon og lobby, men rommene har ikke vært oppgradert siden hotellet var nytt for ca 25 år siden. Uinteressert personale. Besøk frarådes. !!!!!!!

Svar fra eier

29. april 2015

Hei Gunnar! Vårt hotell er ikke nedslitt og oppbrukt. Vi har et stort fokus på vedlikehold, og som andre rapporter vi har tilsier er meget bra. Enkelte av våre værelser har behov for en modernisering, det er jeg enig i. Når det gjelder priser opererer bransjen med dynamisk prissetting. På det tidspunktet du/dere bestite værelse var vi de rimeligste overnattingsstedene i både Hafjell/Øyer og Lillehammer. Det var fullt i hele regionen grunnet et stort ungdomsmesterskap i Håndball, Baldus Cup. Responder gjerne tilbake til meg på epost, erik.fostervoll@choice.no.Jeg sendte deg en mail mandag kveld denne uken. Og vårt personale er langt fra uinteresserte - det kan jeg love deg. Med vennlig hilsen Erik Fostervoll Administrende Direktør

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Hyggelig familie hotell

18. april 2015, Kristiansand, EL4523

Hotellet har en meget flott frokost buffet i hyggelige omgivelser. I kjelleren er et basseng for litt bading og hygge. Personale er hyggelige og yter god service. For oss som er en familie på 2 voksne...

Hotellet har en meget flott frokost buffet i hyggelige omgivelser. I kjelleren er et basseng for litt bading og hygge. Personale er hyggelige og yter god service. For oss som er en familie på 2 voksne og 3 barn, er rommene akkurat store nok. De kunne vært litt større. Prisen for en natt er litt i høyeste laget. Pluss for gratis parkering.

Svar fra eier

19. april 2015

Hei, takk for deres besøk og hyggelig konstruktiv tilbakemelding, Godt å høre at dere trives hos oss. Vi har stort fokus på den gode gjesteopplevelsen og forsøker å yte god service til våre gjester. Hotellbransjen har dynamiske priser, men har du Choice medlemskort opparbeider man seg raskt gode rabatter med flere fordeler. Snart starter sommersesongen med samarbeid med Hunderfossen Familiepark. Kontakt oss gjerne for et godt tilbud til sommeren på Hafjell@choice.no eller telefon 6127 7777. I skoleferien gjør vi hotellet om til barnas hotell med flere aktiviteter, hoppeslott med mere. Med ønske om en god sommer og velkommen tilbake som vår gjest. Beste hilsener; Erik Fostervoll, adm dir.

Les hele anmeldelsen Lukk

2.200.163.775 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK