Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 156 anmeldelser.

3,5

59% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Renslighet
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3,5
Verdi
3
Rom
4
Sted

5

Veldig hyggelig hotell!

22. februar 2015, Drøbak, Norge, Tina B

Vi er strålende fornøyd med vårt 2 dagers opphold. Betjeningen i resepsjonen var utrolig hyggelige og hjelpsomme. Maten i restauranten var veldig god! Barnevennlig hotell med avslappet og god atmosfær...

Vi er strålende fornøyd med vårt 2 dagers opphold. Betjeningen i resepsjonen var utrolig hyggelige og hjelpsomme. Maten i restauranten var veldig god! Barnevennlig hotell med avslappet og god atmosfære. Rommene kunne trengt en liten oppussing, og garderoben i svømmehallen var veldig liten. Men alt i alt en super opplevelse!
Les hele anmeldelsen Lukk

3

Helt ok

22. februar 2015, , Lene H

Fine oppusede fellesarealer. Personalet var hyggelig. Romfløyene og rommene trenger sårt oppussing. Putene var av de verste jeg har prøvd å sove på noen gang. Ville ikke hatt de i en gjesteseng hjemme...

Fine oppusede fellesarealer. Personalet var hyggelig. Romfløyene og rommene trenger sårt oppussing. Putene var av de verste jeg har prøvd å sove på noen gang. Ville ikke hatt de i en gjesteseng hjemme engang. Frokosten var bra, men kaotisk og mange folk. Garderobene til bassenget var ekstremt trange. Bassenget var fint, men det ble trangt i vinterferien med mange der samtidig.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Et "glutenvennlig" hotell. En glede for alle med Cøliaki.

23. januar 2015, Lunner, Oppland, Norway, Linda L

Var på kurs og var svært firnøyd. Rent og hyggelig rom. Lyst og delikat bad. Det aller beste og det dere kan bruke i markedsføringen er at dere er et hotell som tar matallergier/glutenintoleranse p...

Var på kurs og var svært firnøyd. Rent og hyggelig rom. Lyst og delikat bad. Det aller beste og det dere kan bruke i markedsføringen er at dere er et hotell som tar matallergier/glutenintoleranse på alvor. Litt tett luft på rommet. Ellers toppers.
Les hele anmeldelsen Lukk

2

Småting ødelegger opplevelsen

12. januar 2015, , Berit A

Fint hotell men småfeil ødelegger desverre oppholdet. Særdeles dårlige hodeputer og bad/dusj er ikke optimalt. Skyvedør inn til baderom trekker ned samt dusj i badekar og en dusj som spruter i hele ba...

Fint hotell men småfeil ødelegger desverre oppholdet. Særdeles dårlige hodeputer og bad/dusj er ikke optimalt. Skyvedør inn til baderom trekker ned samt dusj i badekar og en dusj som spruter i hele badet. Ellers greit hotell. Fint med basseng og god plass i bar og fellesarealer. Koselig personale i resepsjonen. God pixxarestaurant i nærheten. Restauranten på hotellet vil jeg ikke anbefale. Kald mat og små porsjoner.

Svar fra eier

14. januar 2015

Hei og takk for din tilbakemelding. Vi arbeider hele tiden med å forbedre vårt produkt. Litt overrasket over kald mat og små porsjoner - var dette i ala carte restauranten? Rommene våre med dets interiør vil bli utbedret og pusset opp i løpet av en to års periode. Jeg håper vi kan få gleden av å ønske deg velkomme som vår gjest ved en senere anledning. Jeg er sikker på at vi vil rette opp inntrykket i restauranten. Med ønske om en god vinter.

Les hele anmeldelsen Lukk

5

God hotel

10. desember 2014, , Svanhild Havn V

Hotellet fremstår nå som moderne og godt opp pusset. Rom har jeg ikke sett i det siste. Gode møterom og teknisk godt utrustet. Blide og hyggelige personale. God beliggenhet i forhold til alpinanlegg ...

Hotellet fremstår nå som moderne og godt opp pusset. Rom har jeg ikke sett i det siste. Gode møterom og teknisk godt utrustet. Blide og hyggelige personale. God beliggenhet i forhold til alpinanlegg og langrenn.
Les hele anmeldelsen Lukk

2.170.161.986 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK