Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Hafjell

Basseng og relax

Åpningstider

Basseng

Alle dager: 07.00 - 21.00

Badstue

Morgen: 07.00 - 09.00
Kveld: 16.00 - 21.00

Våre åpningstider varierer under sommeren og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Finnes det noe bedre enn å senke seg ned i et varmt boblebad?

Besøk vår relaxvdeling

I vår Relax-avdeling finner du både svømmebasseng, boblebad og badstue. Om du vil starte dagen med en svømmetur eller avslutte dagen i skibakken med en tur i badstuen - alt står klart og venter på deg. Om du skulle være uheldig og møte dårlig vær en dag eller kveld, ta på badebuksene og spaser til vår relaxavdelingen. Her er både store og små velkommen, tidlig som sent. Med lange åpningstider ligger alt til rette for at du skal kunne gjøre det du har lyst til, når du har lyst til det.

Vi er her for deg

Hit kan du også bestille et fruktfat eller noe godt å drikke, for de øyeblikkene som skal bli til gode minner. Ta gjerne kontakt med resepsjonen for bestilling av frukt eller noe å drikke ved bassengkanten. Trenger du flere håndklær, får du også det ved å henvende deg her.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK