Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Vinteren i Valdres er nydelig. Den kalde, friske luften gjør godt for både kropp og sjel, og etter en dag ute i snøen er det ingenting som smaker så godt som en kopp kakao.

Ut i naturen

Vinter som sommer er Valdres et ideelt utfluktsted for alle som liker naturen. Uansett om du er vant fjellgåer eller nybegynner på forsiktig tur er mulighetene mange. Med en beliggenhet nær Jotunheimen og med Valdres' herlige natur sørover, er turmulighetene mange.

Valdres Alpinsenter

Tjuefem minutter fra hotellet, i Aurdal, finner du Valdres Alpinsenter. Her finner du ti forskjellige løyper og fire heiser, alle vanskelighetsgrader og barnebakke. Alpinsenteret har også skiutleie, offpist-løype, terrengpark og lysløype. Trenger du hjelp med skiene dine, kan du besøke skiverkstedet for å få gjort vedlikehold på skiene dine av godkjente ski- og brettslipere. Beboere på hotellet får rabatt på heiskort i Valdres Alpinsenter.

Vinteraktiviteter

Vi samarbeider med en rekke aktivitetsarrangører om forskjellige typer aktiviteter og arrangement hele året gjennom. Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi sammen finne aktiviteter som passer for akkurat din familie eller din konferansegruppe. Vi kjenner lokalområdet vårt ogdt, og bistår mer enn gjerne med å sette sammen en perfekt utflukt.

TurApp Valdres

Opplev Valdresregionen ved hjelp av en app! I appen kan både la deg inspirere og planlegge aktiviteter og fjellturer. Her finner du informasjon og detaljerte beskrivelser til hvert enkelt turmål, og du får gode smakebiter på hva du kan vente deg underveis. Turene har GPS-spor som gjør det enkelt å finne frem, og turene er gradert jamfør den nasjonale standarden for merking av turmål.  

Kontakt

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon.

Telefon: +47 61 35 80 00
E- post: fagernes@choice.no 

Turistkontor

Fagernes

tlf +47 61 35 94 10

Beitostølen

tlf +47 61 35 94 20

2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK